Szerintetek milyen ez a kabat? Hordhatom most?
Annyira tetszett hogy muszaly voltam
Megvenni nem valami vastag de annyira szeretnem hordani ti mit gondoltok hordhatom igy most telen? Nemtudom vegulis milyen most vettem tegnap nezzetek meg pls [link]
Nekem is tetszik:)
Nem tudom hogy alá lehet-e öltözni, mert ha igen akkor hordhatod nyugodtan!!
muszáj*
Amugy meg nekem nem tetszik de ha neked igen akkor viseld, mert az a fontos, hogy neked tettszen. Ha alá tudsz öltözni akkor hordhatod, de amúgy szerintem vékony így télre.
ráközelítettem a címkére, nem onnan.
hanem?
Altalaban kocsival jarok tehat ugy gondoltam hogy ala oltozok es amig kiszallok csak nem fagyok meg van melegebb kabatom is de annyira tetszett es osszel nem lattam
Ilyet.ugyhogy azert volt "muszaly" megvennem :) amugy amerikaban elek es itt vettem otthon nem tudom hol talaltok ilyesmit de esetleg ha elmentitek a kepet es korbe kerdezgettek akkor hatha jutottok valamire amugy a bolt neve:american eagle Az ara olyan 24 ezer korul volt de akciosan vettem :) es koszi a valaszokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!