Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Csak én kapok idegbajt az...

Csak én kapok idegbajt az ilyen "divat gumicsizmáktól"?

Figyelt kérdés
Pár éve még kiröhögték, és leparasztozták, aki hordta. Ha az lenne a divat, hogy húzzanak egy bilit a fejükre, mikor esik az eső, akkor sokan azt tennék?

2013. dec. 19. 13:34
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
28%
Mi a bajod vele? Változik a világ! Kényelmesek is, jól is néznek ki, és praktikusak is, amiket manapság árulnak.
2013. dec. 19. 13:46
 2/13 anonim ***** válasza:
Még hányszor teszed fel ezt a kérdést?
2013. dec. 19. 14:16
 3/13 anonim ***** válasza:
Szerintem a sima fekete gumicsizmákkal semmi gond nincs, tényleg praktikus nagy esőben és jól is néznek ki.
2013. dec. 19. 14:18
 4/13 anonim ***** válasza:
64%

Igazad van!

Nyáron tökre oda volt mindenki,ezért a "hipsteres" tüdőnadrágért is,régen meg még azért nevették ki a szomszédasszonyt,mert a melléig fölhúzta a nadrágját.

2013. dec. 19. 14:38
 5/13 anonim ***** válasza:
4. vagyok:Még hozzászeretném tenni,hogy amikor az emberek azt mondják,hogy jól néz ki meg minden,de a múltban még cikizte,hogy milyen gázul néz ki,az csak,azért mondja,mert igazából csak azért tetszik neki,mert épp ez a divat,de egyébként,ha nem lenne,az életbe soha nem vette volna fel.
2013. dec. 19. 14:44
 6/13 A kérdező kommentje:
Utolsónál a pont. Kiváncsi va
2013. dec. 19. 15:02
 7/13 A kérdező kommentje:
*gyok, aki szerint szép(lol), az 5-10 éve hogy röhögte volna, ha meglátta volna valakin... Miért kell mindig mindent majmolni? Illetve az ilyenek láttak valaha az életben egy nyavalyás csirkét?
2013. dec. 19. 15:04
 8/13 anonim ***** válasza:
54%
Szia! :) Láttam csirkét is, tehenet is, malacot is, fekete Hunterem van és imádom! :)
2013. dec. 19. 15:23
 9/13 anonim ***** válasza:

én nem csak a gumicsizmáktól, hanem az ilyenektől is [link]

mint egy házicipő bakker

2013. dec. 19. 18:44
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Huhh, milyen megkeseredettek lehettek, hogy ezzel foglalkoztok... :D Nincs jobb dolgotok, mint olyan dologgal törődni, ami nem tetszik nektek? :D Miért nem posztoltok olyan lábbeliket, amik megfelelnek az ízléseteknek? Miért olyannal foglalkoztok, ami szerintetek ronda? Vagy sok időtök van, vagy csak ilyen rosszindulatúak vagytok... Tipikus negatív emberek, akik nem azzal törődnek, hogy mi a jó nekik, hanem hogy mi a rossz. És azzal, hogy másnak mi van. Érdekes, hogy ez Magyarországon jellemző, külföldön divat az UGG is és a gumicsizma is. Számomra itton is az, mert imádom mindkettőt! :D
2013. dec. 19. 22:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!