Én itthon szoktam :D, Annyi, hogy kicsit húzd meg a lábujjadnál a zoknit, hogy "lógjon", és akkor rátudod húzni a papucsot, és meg is feszül a lábadon.
Eleinte fura, de itthon igazán nem érdekel, hogy hogy néz ki
Persze. Mi ebben a pláne?
Nyilván nem utcára hordom, de otthonra ilyen papucsom van és nem cserélem le akkor sem, ha hidegebbre fordul az idő és már igénylem a zoknit. Nyilván megszokás kérdése, de már fel se tűnik, hogy kényelmetlen lenne, sőt (!) normál papucsban hamarabb bukok orra, mint ebben zoknival.
Nem, és nem is szándékozom hordani. Szerintem ez még otthonra is kényelmetlen. De ha vendégsében csak ilyen jutna nekem, akkor ilyen jutna, nem akadnék ki.
27/n
Húztam, eleinte volt csak szokatlan hamar meg lehet szokni. 3 éve már csak ujjközös papucsaim vannak, azóta télen zoknisan tolom :) Már egy hagyományos papucsot fura hordani :D
23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!