Mit vegyek fel? (extrém szeretnék lenni )
Figyelt kérdés
mondanátok jó ruhákat kiegészítőket amit feltudok venni / be tudok öltözni a Balaton Soundra ??:D olyanokra gondolok mitn pl a pikachu-s egybe pizsama kontaktlencsék iylenekre ötleteke várok !! :)2013. dec. 9. 19:38
2/5 anonim válasza:
Balaton Sound??? Nincs ez még kicsit odébb??
Amúgy Pikachu?? hagyjuk már. ha extrém akarsz lenni, akkor vmi latex cuccot vegyél fel, platform csizmával, és fesd be a hajat kék, zöldre vagy lilára.
3/5 anonim válasza:
Hát nekem tavaly a basszusra villogos (régi adidas jeles) pólóm is nagy sikert aratott:D
4/5 A kérdező kommentje:
partyz köszönöm a választ pontosan ilyenekre gondoltam :) én most egy egybe pizsamát néztem ki magamnak szerinted ??:D
többiek meg nem nincs odébb :) és igen extrém de nem ennyire extremre gondoltam :D amúgy partyz megkérdezhetlek honnan szereztél olyan pólót ?:)
2013. dec. 10. 20:48
5/5 anonim válasza:
Netről rendeltem asszem [link] erröl az oldalrol..jah voltak mókás egyberészes ruhák sokon nevettem a pikachu jovolt de láttam még spárait is pókembert is nagy sikert arattak..meg pl sok guy fawkes maszkos is volt(az nekem is van csak nem vitem mert nem volt nicky romero..de ott megbántam), nyomultak még pl ironmanesbe is :D rengeteg extrém és jó megoldás volt csak ajánlani tudom jövöre én is böviteni akarok valami mókás dolgot :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!