Kinéztem egy csizmát télire (extrém), amit anyuéktól karira kértem, de így hogy vegyék meg nekem, ha ennyire kiszámíthatatlan a lábam?
nembiztos hogy már nőlni fog a lábad.
Én 17 vagyok lány és 42-es a lábom.Pont akkor amekkora apámé.Néha van mikor apám felveszi a sportcipőimet amikor nem találja az övét.Meg egyszer ráadtam egy rózasaszín cipőt hát elég nevetségesen nézett ki :D
Szóval nyugodtan megveheted a cipőt.Jobb lenne ha te is mennél és felpróbálnád hogy melyik a jó.
Örülj hogy nem vagy az unokatesóm helyében.Ő majdnem két méter magas és 48-as a lába ugy csináltatják a cipőket mert a boltokban nincs olyan nagy cipő ami jó lenne a lábára
oké,oké.elmegyek,és úgy próbálom fel,de mi van,hogyha mégis visszaugrik,nem vihetem vissza utána a cipőt azzal a szöveggel,hogy:Bocsi,de összement a lábam,mégse jó a cipő...:O
Bár sztem is hülyeség,hogy összemegy vkinek a lába,de ha a nővéremnek is ez volt...akkor....25000Ft lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!