Női frakkhoz mit vegyek fel? EXTRÉM ötlet
Lassan itt a tavasz és van egy kellemes sötétkék frakkom amit fel szeretnék venni egy kisebb találkozóra...
Nem vagyok egy mindennapi ember, így várom a nem hétköznapi, kreatív, vagy már-már őrűlt megoldásokat is:D Rajtam úgyis megszokott:D... ha már férfinadrágot hordok strasszköves felsővel:D De valami kis nőiesebb szoknyás megoldás is tökéletes:D
ÖTLET:D?
Ha ez fontos akkor Nő/20 :D.... és kissé bohém természet:P
"Tanulj meg fiacskám komédiázni. tanulj megkacagni, sirni ha kell!
Tanulj a rosszhoz is jóképet vágni..."
Köszönöm az ötleteket... de nekem ez kissé puccos összeállitás a sétapálcával.. a piros dolgok meg tőlem eléggé távol állnak... De asszem a fejemben már kezd összeállni egy ruhaköltemény:)
Húzentróger tuti lesz benneXD
... az utolsó kommentelőnek meg annyit, hogy van egy stilusom, amihez öltözöm, én más téren vagyok kreatív.... ha rendesen elolvastad akkor felfedezted volna, hogy a kreatív ötleteket várom, ergo azt h megmozgasd a fantáziád... de neked úgytünik agyad sincs... erről ennyit..
Várom még a további hasznos ötletet :)
Pöttyös harisnya, nagyon rövid nadrág, csipkés/finom anyagú pántos akármi, hosszú nyaklánc, csipkekesztyű.
Szoknya annyira nem megy szerintem a frakkhoz. Vagy ha igen, az is térd fölé érő és pörgős. Mondjuk ilyen alsószoknya jellegű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!