Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Női frakkhoz mit vegyek fel?...

Női frakkhoz mit vegyek fel? EXTRÉM ötlet

Figyelt kérdés

Lassan itt a tavasz és van egy kellemes sötétkék frakkom amit fel szeretnék venni egy kisebb találkozóra...

Nem vagyok egy mindennapi ember, így várom a nem hétköznapi, kreatív, vagy már-már őrűlt megoldásokat is:D Rajtam úgyis megszokott:D... ha már férfinadrágot hordok strasszköves felsővel:D De valami kis nőiesebb szoknyás megoldás is tökéletes:D

ÖTLET:D?

2011. márc. 7. 20:39
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem keverd a nőies és a férfias jegyeket. Pl. Frakk, nardág, csokornyakkendő, vörös körömlakk, piros lakkcipő, rúzs, kesztű.
2011. márc. 7. 20:45
 2/10 A kérdező kommentje:

Ha ez fontos akkor Nő/20 :D.... és kissé bohém természet:P

"Tanulj meg fiacskám komédiázni. tanulj megkacagni, sirni ha kell!

Tanulj a rosszhoz is jóképet vágni..."

2011. márc. 7. 20:45
 3/10 A kérdező kommentje:
hm.. nadrágon milyet értesz? répaszárú, bőszárú, trapéz, térdnaci? shortXD?
2011. márc. 7. 20:48
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
én éléra vasalt, elegáns anyagből készült csőnacit vennék ahhoz, amit az előző mondott. lehet rajtad mondjuk ilyen kis kalap is eg piros tollas vagy virágos vagy ilyesmis dísszel rajta.
2011. márc. 7. 22:16
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg kalap neccfátyollal
2011. márc. 7. 22:18
 6/10 anonim ***** válasza:
89%
valamilyen szép blúz egy nagy masnival, a sötétkékhez jól megy a korall szín, vagy az élénk piros, fodros blúzzal sem lehet rossz, de ha már frakk akkor cilinder is kell hozzá, és egy sétapálca:-)
2011. márc. 7. 23:19
 7/10 anonim ***** válasza:
56%
ha olyan kreatív vagy, miért kérsz ismeretlen embereket, hogy mondják meg mit vegyél fel?
2011. márc. 8. 21:00
 8/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm az ötleteket... de nekem ez kissé puccos összeállitás a sétapálcával.. a piros dolgok meg tőlem eléggé távol állnak... De asszem a fejemben már kezd összeállni egy ruhaköltemény:)

Húzentróger tuti lesz benneXD

... az utolsó kommentelőnek meg annyit, hogy van egy stilusom, amihez öltözöm, én más téren vagyok kreatív.... ha rendesen elolvastad akkor felfedezted volna, hogy a kreatív ötleteket várom, ergo azt h megmozgasd a fantáziád... de neked úgytünik agyad sincs... erről ennyit..

Várom még a további hasznos ötletet :)

2011. márc. 11. 09:07
 9/10 anonim válasza:
frakkhoz élérevasalt fekete nadrág, fehér zokni, lakkcipő, monokli, zsebóra, sétapálca, cilinder és egykis erőspista a jobb szemed alatt. így biztosmindenki felfigyelmajd
2011. márc. 15. 22:29
 10/10 anonim ***** válasza:

Pöttyös harisnya, nagyon rövid nadrág, csipkés/finom anyagú pántos akármi, hosszú nyaklánc, csipkekesztyű.

Szoknya annyira nem megy szerintem a frakkhoz. Vagy ha igen, az is térd fölé érő és pörgős. Mondjuk ilyen alsószoknya jellegű.

2011. márc. 26. 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!