Tökéletes megjelenés?
Számodra mit takar a tökéletes megjelenés egy hölgy esetében? Gondolok itt frizurára, sminkre, öltözködésre, körmökre, szőrtelenítésre... Mindenre, ami ide tartozhat!:)
19/L
A lényeg a nőiesség és a természetesség nálam. A nőies külső az, ami igazán elvarázsol. Ezalatt azt értem, hogy gyakran hord a hölgy szoknyákat/egyberuhákat, nincsen piercingje tetkója, műkörme..., műmelle stb., és kellemesen telt, nőies alkata van. A haja nőiesen hosszú és mondjuk van benne valami csat, vagy mondjuk össze van fogva. Ezt olyan bájosnak tartom. :)
22/f
Erősen függ az alkalomtól szerintem. De nézzük az alap dolgokat: tiszta és ápolt legyen. Ez érvényes a hajra, körmökre, ruházatra, cipőre. A frizura lehet kiengedett, lófarok vagy konty, nagyon extrém és alkalmi ne legyen. A smink legyen visszafogott, a ruházat pedig legyen testalkathoz illő és hétköznapiasan elegáns stílusú. Pl. farmer, fehér blúz, blézer, magas sarkú cipő (közepes méretű sarkak).
27/n
Az első válaszoló válasza nagyon tetszett! Egyébként az én véleményem is hasonló.
Természetes smink, nem extrém frizura hanem visszafogott lófarok, vagy kibontott. (nem vasalt, nem göndörített)
Szerintem igazán szép az egyszerű derékszoknya, betűrt póló, zokni-bakancs párosítás, de a farmer, sztreccs nadrág- póló- ing- blúz is rendkívül csinos tud lenni. :)
(Én személy szerint nem hordok farmert, számomra kényelmetlen, de persze minden grácia ízlése más. :))
15L
függ az alkalomtól,de jobban bírom a lazább csajokat,a cicanadrág/műköröm típusúak szóba sem jöhetnek nálam,ahogy a kontyos hajak sem,azt szeretem amikor szabadon van és nem nyomnak rá egy tonna lakot,arról nem is beszélve amikor annyi sminket használnak hogy az ember össze sz arja magát amikor először látja smink nélkül
nincs tökéletes mert mindenkinek más tetszik
Frizura: félhosszú ápolt (!) divatos frizura
Smink: szolid ízléses smink, de semmiképp se pattanásos, karikás szemek stb, szóval inkább sminkeljen mint ne! :)
Öltözködés: szoknya, harisnya, magassarkú, testhezálló felső ill. ruhák, szövetkabát
Körmök: műköröm v lakkozott köröm, legyen ízléses, és nagyon igényes (mind1 h mű vagy saját, de fontos h szép legyen a körme)
Szőrtelenítés: ahol szükség van rá, hónalj, láb, stb, intim helyeken is
A legfontosabb h a kisugárzása nőies legyen, érezze jól magát amiben van, és ízlésesen öltözködjön és sminkeljen :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!