Ha 3 napon belül visszaviszed a terméket vissza kell adják az árát?
Figyelt kérdés
A tegnap vettem egy kabátot, külsőleg semmi probléma vele viszont amikor használom az alja teljesen felcsúszik és nagyon hülyén mutat. Ha visszaviszem vissza adják a pénzem, vagy le kell vásárolnom? Igazság szerint nem nagyon szeretnék mást venni mint kabátot és nem igazán volt ott más kabát a méretemben.2013. dec. 5. 08:04
1/3 Shai-Hulud válasza:
Akkor kötelesek visszavenni 3 napon belül, ha a termék MEGHIBÁSODIK.
Azzal az indokkal, hogy meggondoltad magad, vagy nem tetszik, meg rájöttél hogy nem áll jól, nem fogják visszavenni.
2/3 anonim válasza:
Ha nem vagtad le a bolti cedulat es megvan a nyugta akkor kulonosebb ok nelkul is le tudod vasarolni.Vittem mar vissza tobbszor igy ruhat kicserelni egyszeruen mert nem passzolt szinben vagy akarmiben azzal amivel elkepzeltem.
Ha hordtad es levagtad a cedulat akkor viszont nem fogjak kicserelni.Ja es penzt nem adnak vissza sehol, csak levasarolni lehet.
3/3 anonim válasza:
A blokkra szinte mindig rá van írva. Általában a ruhaboltokban 3 napig a pénzt is visszaadják, néhány hétig meg levásárolhatod/kicserélheted, ha méretprobléma, vagy hasonló probléma van vele. De sok helyen 3 hétig is visszaadják a pénzt. (pl: H&M) Csak nem szabad hagynod magad, ha a pénzt akarod visszakapni és a határidőn belül vagy, akkor ne törődj bele abba, hogy levásárold. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!