Ciki manapság sapkát hordani?
Figyelt kérdés
Az a gondom hogy nem tudom mit néznek rajtam ha hordok sapkát.2013. dec. 3. 17:29
11/13 anonim válasza:
Nem tudom hol éltek, de felénk nem ciki, sőőőt megy a nagy divatolás, kinek van menőbb sapija. (pl. ezek a szőrös usánka fazonúak menők)
12/13 anonim válasza:
Tudom milyen érzés. :) Igen manapság a "menő" emberek nem vesznek sapkát és a másikat nézik hülyének. DE szerintem inkább törődjünk saját egészségünkkel. Jobb nyugodtan menni a hideg szélben sapkában,mint érezni,hogy le fagy a fülem,de hú de jól nézni ki. :)
13/13 Norbi658441 válasza:
Igazából nem ment ki,márt pár éve divat az a törpés sapka,lányoknál is ès fiúknál is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!