Ciki ha egy fiú melegítőben jár általában?
Figyelt kérdés
Utcán, iskolába.2013. nov. 23. 13:03
11/15 anonim válasza:
Otthonra, sportoláshoz, hétvégére teljesen jó. Vagy ha mondjuk felugrasz a sarki boltba vajért, ne adjisten sétálni van kedved és mész egy kört az utcátokba...ahhoz is teljesen megfelel. Viszont iskolába, (vagy munkahelyre, városba...) szerintem ciki. Nem muszáj farmert hordanod lehet bársonynaci, vászon.. bármilyen anyag a farmeron kívül, csak ne melegítő. Amúgy mennyi idős vagy? 14/L
12/15 A kérdező kommentje:
18/f
2013. nov. 24. 13:14
13/15 anonim válasza:
szerintem nem. nekem kifejezetten tetszik, ha egy fiún melegítő van. Persze igényesen mondjuk egy rapper sapival találó:)
14/15 anonim válasza:
Én is szoktam, de csak, ha tesi van. Szeretem nézni, ahogy dudorodik a dákóm a melegítőn ál!:D
15/15 anonim válasza:
Boltba lemenni max benne és lehetőleg igényes szép legyen ne akármilyen akkor nem ciki és minden máshova más naci.Így látják hogy csak oda mèsz le benne ès az is jól néz ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!