Milyen a stílusod, milyen ruhákat hordasz általában?
lány létemre én elég fiúsan öltözködöm. Mindig szűk, sötét farmereket hordok, fehér, szürke,fekete ,kék pólót és hosszúujjú felsőket,(H&M, new yorker) meg pulcsit, bőrdzsekit vagy rövid szövetkabátot. Cipők közül Vans csukákból van egy kisebb gyűjteményem ill. Nekem is van egy feketr Martens bakacsom :) sál is mindig van rajtam.
L 18
Alapvetően olyan lazán elegáns és nőies, de vannak benne néha rockos, bohém vagy indie/boyfriend-elemek. Szeretem keverni a stílusokat, de csak kis mértékben.
24/l
Én általában csőszárú nadrágot, farmernacit, cicanacit hordok, pólóval, ilyenkor hidegebb időben bővebb-lazább vagy feszes között pulcsival. Most kezdek átszokni a sportcipőről a nőiesebb darabokra, magassarkúra :) (Már télen nagy hóban, lehet hogy kénytelen leszek mellőzni őket :D)
Én is szeretem a sálakat, van hogy napközben épületen belül is rajtam van (főleg körsálak).
Szóval egyre inkább próbálok nőcisebb, elegánsabb lenni, de inkább az a "hanyag elegancia" stílus teszik. Szeretek néha bohókás lenni, állatfigurás pólót, pulcsit felvenni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!