Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek ezt így felvehetem...

Szerintetek ezt így felvehetem suliba?

Figyelt kérdés
Holnap szeretnék felvenni egy fekete deréknacit, bézs pulcsit, és egy virágos( a pulcsi színével megegyező színű) combzoknit, ami kicsivel térd fölé ér. A zokni alá vennék harisnyát (átlátszót) mert már hidegebb van. Ja és bakancsot.Szerintetek ez így milyen lenne ? 13 vagyok

2013. nov. 19. 21:00
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
27%

Na ne szórakozzatok már! Ebben mi ízléstelen? 15éves vagyok és combzoknit hordok bakanccsal szoknyával/rövidnadrággal. Mindenki dicséri a stílusomat. Vannak akik nem mernének ilyeneket hordani /ti, kedves válaszolók/ és ezért fikázzák le az ember stílusát. Egyébként nagyon jól fogsz kinézni! Ebben biztos vagyok. Jajj csak a kérdésem hogy vékony vagy-e, mert az összeállítás sajnos-nemsajnos csak a vékony csajokon áll jól! :)

A másik: Hol vettél deréknadrágot? Olyan régóta keresek, de rövidben nem találok! (hosszúm van)

Ja és bátran viseld! :)

2013. nov. 20. 17:39
 12/16 anonim ***** válasza:
Én nagyon is merek ilyet hordani, de 22 vagyok és nem 13 éves. Azért nagy a különbség, 13 évesen ez sok iskolába.
2013. nov. 20. 17:41
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Félreértés ne essék, nem arról van szó, hogy az összeállítás ízléstelen lenne.

A gond az, hogy egy 13 éves ne akarja már így kidobni a combjait, mert aztán majd néz ha beszólogatnak neki a negyvenes-ötvenes útépítő bácsik (elnézést minden tisztességes útépítőtől). És ha még csak beszólogatnak, akkor jól jár. Mert ennek az öltözéknek igenis van egy üzenete, akarva vagy akaratlanul felhívod magadra a figyelmet vele, mert ha ott egy comb, azt megnézi az ember. És én csak megnézlek, de nem is velem van a gond, hanem a többezer elfajzott elmebeteggel a városban, akik esetleg betuszkolnak egy kocsiba, megerőszakolnak, aztán kidobnak, vagy megölnek.

Tudtad hogy minden negyedik nőt megerőszakolnak az országban?

Múltkor pl fekete miniruhában, fekete combharisnyában és fekete bakancsban mentem bulizni, kabáttal sapkával.

És igen, megbámultak. Combharisnya.

Mert tudom, hogy lehet úgy hordani, hogy jól nézzen ki de akkor is megbámultak. Valahol persze jó érzés egy nőnek ha megnézik, mert szexi, de a végén már rém kínosan éreztem magam, mert tényleg mindenki a combomat bámulta, és igazából van barátom, meg tök jól érzem én magam anélkül is hogy magányos hímek a nyálukat csorgatnák utánam meg ilyesmi...

És az a másik, hogy én 19 vagyok, a testem már azért kifejlődött nagyjából, meg van annyi tapasztalatom hogy le tudjam rázni a tolakodó arcokat, de egy 13 éves nem tudom mit kezd a helyzettel ha esetleg körbeállják hárman és elkezdik tapizni stb. ne is menjünk bele, a lényeg hogy szerintem a saját érdekedben hanyagold még ezt egy jópár évig..

2013. nov. 20. 18:00
 14/16 anonim ***** válasza:
13 vagyok, de szerintem hagyd. Mármint ez mind tényleg jól tudna kinézni, én is alig várom, hogy ilyen ruhákat hordhassak de nem akarom, hogy r*bancnak gondoljanak. És a másik, hogy te is kényelmetlenül éreznéd magadat benne, mert a tanárok is szekálnának.
2013. nov. 20. 18:43
 15/16 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. inkább hanyagolom suliba. de utcára én biztos hordani fogom, mert ilyen a stílusom. :) De amúgy ilyenre gondoltam: [link]
2013. nov. 20. 20:05
 16/16 anonim ***** válasza:

Szerintem amiket írtok hülyeség. Egyébként ez az útépítő bácsis dolog nagyon jó, tényleg igaz. :D Ahol a sulim van ott folyamatosan utakat építenek, és utálom is. Én 15 vagyok és hordok ilyeneket. Nem a combomat akarom mutogatni. Én jól érzem magamat ilyen holmikban nagyon is. Nem szoktam a beszólogatókra ránézni sem, így egész gyorsan békén hagynak.

Ja, és akit megerőszakolnak, annak nem kell feltétlenül szexi ruhában lennie, mert aki ilyen tettre képes, az beteg, azt nem érdekli semmi ilyesmi. Undorító dolog ez. Igen. Tapasztalat.

2013. nov. 22. 20:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!