Holnap már felvehetem suliba a kontakt lencsém?
Figyelt kérdés
Ma kaptam meg, napi 10 órát lehet hordani. Holnap felvehetem suliba, vagy még szoktassam hozzá a szemem? 15/F2011. szept. 13. 18:13
1/4 anonim válasza:
én a helyedben még szoktatnám a szemem, de ha felteszed, akkor vigyél szemüveget és folyadékot + szappant kézmosáshoz magaddal
2/4 anonim válasza:
Persze, azért van. Én is úgy csináltam, hogy megkaptam, felraktam suliba, aztán kész. Assz'em volt 1x vagy 2x, hogy éreztem nap végén, hogy elfáradt a szemem, akkor levettem. De simán förakhatod suliba, nem lesz vele baj.
3/4 A kérdező kommentje:
Rendben, biztonság kedvéért azért viszem a tartót meg a tisztító folyadékot.
2011. szept. 13. 18:33
4/4 anonim válasza:
Mindig vigyel magaddal tokot benne lotyivel. Am az h 10 orat hasznalhatod, az nem azt jelenti h 10 orat hordod pont. Lehet h kevesebbet, vagy akar tobbet is byr a szemed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!