Szerintetek ezt így felvehetem suliba?
az a baj ezzel, hogy még szexi is lehetne. egy 18-20-25 éves csajon. nem egy áltison.
gondolom mondjuk ezt már hallottad, és baromira unod, de hidd el, hogy egy 13 éves lány ilyen combvillantós cuccban csak nevetséges maximum. vagy inkább szomorú, én majdhogynem még barbiztam 13 évesen, najó aztért nem, de nem azon gondolkodtam hogy a cicimet vagy a p*ncimat dobjam ki, vagy mindkettőt.
Gondolom megsértődnél, ha mindenki ízléstelen lotyónak nevezne és netán még a tanáraid is szólnának, hogy nem így kéne iskolába jönni...?
A házirendeteket nem ismerem, de azért térd fölött végződő ruhában nem illik menni (a legtöbb helyen még a házirendben is benne van). Nyáron persze el lehet nézni 1-1 rövidebb (de azért még nem túl rövid) darabot, de most még a melegre sem foghatod.
Egy ilyen cuccal maximum pedofilokat foghatsz, azok értékelik az ilyesmit. Majd pár év múlva egy buliba öltözz fel így, mert ez tényleg nem egy 13 éves bakfisra való amúgy sem.
Rövidgatya, sima harisnya, és egy bakancs pl. oké :) de azt a virágos combzoknit nagyon hanyagold, nem is értem kiknek jutott eszébe ilyen borzalmakat kitalálni....
A virágos förtelem nélkül rendben van.
Ez így szörnyű. Nem pászol szinte semmi semmivel. Van itt szexi harisnya (ami am nem kéne egy 13 évesnek), ehhez jön bakancs. Valamint nyári farmershort, mamó felsővel.
23 L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!