Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek mien a stylusom? Lent

Szerintetek mien a stylusom? Lent

Figyelt kérdés

Emo? Rocker? Gót?

Belsőleg emo vok persze nem vágom magam meg ilyenek!!

Zeneileg viszont rocker meg az öltözködésem is egy picit!

Gót meg azér mert tetszik a stílus maga meg szeretem az ien morbid dolgokat! Csak az a baj h mind a 3 tetszik és dönteni szeretnék csak nem tom melyiket!! :/

2013. nov. 17. 22:18
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Én vagyok a lehető legnagyobb nyelvtannáci akit a világ magán hordott, képes vagyok bárkinek bármilyen szituációban beszólni a rossz helyesírás és nyelvhasználat miatt, de neked most nem erre van szükséged.

Szerintem neked egyfajta "dark"-os stílusod van, DE ennek nem kell bekategorizálhatónak lennie. Miért is kellene döntened? Miért lennél egy bizonyos stílushoz tartozó, ha egyedi is lehetsz? Szerintem egyszerűen azokat a ruhadarabokat hordd, amik tetszenek. Think outside the box!

2013. nov. 18. 10:18
 12/15 anonim ***** válasza:
EGYEEDI ;)
2013. nov. 19. 15:56
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Stylus??? Mi a f**z?

De a kérdésedre válaszolva: miért akarod valamilyen kategóriába sorolni magad? Van egy STÍLUSOD (nem stylusod) és kész. Hogy azt hogy nevezik, az nem mindegy? Ha megkérdezik mi vagy (emo, rocker, gót) mondd azt hogy ilyen is, olyan is. Ez a te saját STÍLUSOD. (továbbra sem stylus)

"meg szeretem az ien morbid dolgokat" a helyesírásod elég morbid.

2013. nov. 25. 21:08
 14/15 anonim válasza:
Drágaságom muszály be vallanod magadnak h reménytelenül poozer vagy
2013. dec. 26. 19:17
 15/15 A kérdező kommentje:
Pózer? Mégis miért?......tudom, amikor ezt a kérdést kiirtam, nem gondoltam át a dolgokat....még nem igazán voltam tisztában, h ha vki pl rocker , az belsőleg is úgy érez.....egyébként jelentem, utána néztem mindennek, és rájöttem, h a stÍlusom(!!!!!!!) poss-emo! Btw a nyelvtankönyvet is tanulmányoztam, és igen most már nem írom le többször a stílust, stylusnak XDDDD
2014. márc. 31. 19:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!