Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ehhez a cipohoz mien stilusu...

Ehhez a cipohoz mien stilusu ruhak illenek?

Figyelt kérdés

(ha tudtok akkor kepeket is linkeljetek, sokat segitene!)koszi!

[link]

ilyen a cipom, csak teljesen fekete,( nem talaltam rola kepet)

2012. ápr. 8. 21:36
 1/4 anonim ***** válasza:
cicaaaa .p
2012. ápr. 9. 00:23
 2/4 anonim válasza:

Szerintem ehhez a "Vintage" stílusú ruhák mennek a legjobban. Nem rikító színek, csak halvány, drapp, krémszínű dolgok, sötét kék, fehér, fekete, halvány árnyalatok. Farmer minden mennyiségben, de inkább a csőszárú darabokat válaszd! Mennek hozzá a mostanában divatos virágmintás holmik. Kiegészítőnek nagy táskák, hasonló színben, nagy művirágok a hajban vagy ruhára tűzve, masnik, lányos, csajos cuccok. Nem kell nagy bevásárlást rendezned, a lényeg hogy a ruháid egyszerűek, elegánsabbak, szépek legyenek. De ne aggódj, ha van egy kis ízlésed látni fogod hogy mivel néz ki jól... :D

(Egy kis segítség: www.weheartit.com itt hasonló stílusú rucik vannak.)

2012. ápr. 10. 14:36
 3/4 A kérdező kommentje:
koszii :)
2012. ápr. 11. 21:03
 4/4 anonim ***** válasza:
Mondjuk valami csontszínű felső, egy szép nagy medálú nyaklánccal, és fehér szoknya lila vagy barna virágokkal és egy vastag övvel ott, ahol a felső és a szoknya összeér. Remélem tudtam segíteni :)
2012. ápr. 19. 20:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!