Szerintetek mien a stylusom? Lent
Figyelt kérdés
Emo? Rocker? Gót?
Belsőleg emo vok persze nem vágom magam meg ilyenek!!
Zeneileg viszont rocker meg az öltözködésem is egy picit!
Gót meg azér mert tetszik a stílus maga meg szeretem az ien morbid dolgokat! Csak az a baj h mind a 3 tetszik és dönteni szeretnék csak nem tom melyiket!! :/
2013. nov. 17. 22:18
2/15 anonim válasza:
minek kéne kategorizálni?
én felnött létemre alap szintem rock és metált szeretem de igazábol egy jo rap avagy hiphop is nagyon tud ütni.
öltözetem általában kényelmes,sportosabb de van hogy goth van hogy dark, van h szakadtabb. van h csinos nöcis,szines. nincs egy stilusom. nem tudnék dönteni.mind én vagyok.ha bekategorizálod magad attol nem leszel egyéni.
3/15 anonim válasza:
stylus? szép volt földet rád többet nem jövök add el az 5-ös golfot SZ.L.A.M.B
4/15 A kérdező kommentje:
1,2 köcce! 3. Mi van? He? O_o
2013. nov. 17. 22:44
5/15 anonim válasza:
Légyszíves tanulmányozd a nyelvtankönyvedet.
6/15 anonim válasza:
He? ne cigányosodjunk kérem szépen vannak szabályok be kéne tartani
7/15 anonim válasza:
hogy a halálba lehet így leírni a stílusomat hogy stylusom??????
8/15 A kérdező kommentje:
Muhahaha!! Könnyen! Meg ráérek a nyelvtanórákon+ versenyeken helyesen írni de ha nem tetszik ne nézdd!!
2013. nov. 18. 00:32
9/15 anonim válasza:
Te versenyen? az ennél a kérdésnél kiderült hogy nem tudod merre vagy arccal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!