Mi jutna legelőször eszetekbe ilyen színű dzsekit meglátva egy 20 körüli férfin?
Kíváncsi vagyok a véleményekre. Tudom, szokatlan hogy egy férfi ilyet viseljen, de épp ezért tetszik.
Miért lenne szokatlan? Akkor gondolom nem sűrűn vásárolsz Inditex boltokban. Mondjuk ez a piros szerintem már túl sok. Válassz inkább egy feketét vagy egy farmer/bőr kombit, amit jobban ki tudsz használni, megy mindenhez. De ha neked ez a piros az egyéniséged része, gyerünk! Több egyediség kellene, olyan mint te.
Mindenesetre, szerintem ez a két dzseki jobb választás és elegánsabb is:
Üdv! :)
Nekem nagyon tetszene, azt gondolnám, hogy végre valaki, aki egy kicsit más mint a többség, extravagáns. Mindenki a fekete bőrdzsekiket nyűvi, pedig nem kéne annál az egy színnél leragadni. A vöröses-bordós árnyalatok meg úgy is mennek most, szóval szerintem vedd meg bátran.
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!