Szerintetek melyik a legszebb név ezek közül? Melyikről mi jut eszetekbe?
Lány:Laura,Dorina,Rebeka,Vanessza,Janka,Krisztina,Amanda
Fiú:Kornél,Krisztián,Péter,Marcell,József,Márton,Kevin
Lauráról semmi, de nem adnám gyerekmnek.
Dorina, Rebeka tetszik.
Vanessza Amnada cigányos.
Janka öreges
Kornél, Krisztián még elmegy
Marcell Márton szörnyű
József öreges
Kevin cigányos.
A Péter semleges.
A Krisztina és a Laura a legszebbek, a Dorináról és a Vanesszáról valami hülye piccs* jut eszembe, a Janka egyáltalán nem nőies, mindig a János jut róla eszembe, az Amanda szép név lenne, de eléggé cigányos.
Kornél és a Péter nagyon tetszenek, a Marcell és a Krisztián eléggé tömegnevek, átlagosak, Józsefről és Mártonról idősebb férfi jut az eszembe, a Kevin meg nagyon cigányos.
Laura tetszik legjobban, vagy az Amanda, esetleg a Dorina
Fiúból: A péter
szerintem a lány nevek közül Dorina :)
fiú nevek közül pedig Márton, Péter :)
Legszebb: Dorina
Laurát, Rebekát és Krisztinát túl sokat ismerek. Vanessza egy volt osztálytársam, Janka a szobatársam. :D
Amanda nagyon nem tetszik. :S
Legszebb: Péter
A többi nem tetszik.
Lány:
Laura:Nem tetszik,szerintem borzalmas név,soha nem tetszett,és azok az ismerőseim,akik Laurák,ők sem szeretik a nevüket.
Dorina:Ez a név tetszik,szerintem szép.
Rebeka:Van kettő Rebeka nevű ismerősöm,velük nem jövök ki jól,ezért a név hallatán egyből ők jutnak eszembe,így nem szeretem azt sem,de szerintem amúgy sem különleges név.
Vanessza:Ez tetszik. A becézését is szeretem,hogy Vani.
Janka:Nem tetszik.
Krisztina:Teljesen átlagos név,egy csomó Krisztina,Kriszta van.
Amanda:Szintén nem szeretem.
Fiú:
Kornél:Szerintem különleges név,de nem tetszik.
Krisztián:Ez tetszik.
Péter:Számomra ez a név semleges.
Marcell:Nem tetszik.
József:Ez nagyon nem. És ezzel csak a gyerekkel tol ki a szülő,ha így nevezi el.
Márton:Nem tetszik.
Kevin:Szintén nem.
Tehát Dorina/Vanessza és Krisztián.
De amúgy a kedven fiúnevem az Ádám.
Lány nevek közül egyik sem tetszik. A Lauráról, Rebekáról, Vanesszáról egy ilyen hisztis balhékirálynő jut eszembe. A többi meg csak szimplán nem jön be, nem tudom miért.
Fiúk közül nagyon tetszik a Krisztián és a Marcell. Jófej, vicces fiúk jutnak róluk eszembe. A Kevin nem tetszik, és a József sem. A többi semleges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!