Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok, a harisnya nem baromi...

Lányok, a harisnya nem baromi kényelmetlen?

Figyelt kérdés
Valahogy annyira fura, hogy nagyon sokan "önként" hordják.

2013. nov. 7. 12:01
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
36ff nek!igazad van jo lenne ha a fiuk is nyiltan hirdhatnának harisnyát anélkül ,hogy megszolnának vagy kinevetnének!de marad a gyönyörködés nekünk!
2013. nov. 9. 13:00
 22/31 anonim ***** válasza:
Nem kell szőrteleníteni, csak érdemes. :) Ha rövidgatyával is hordod bicajozáshoz, akkor illik ledúrni a szőrt, mert elég csúnya látvány különben. Ha viszont nadrág alá veszed, akkor tök mindegy, úgysem látszik. Egyébként ha szőrtelen lábra húzod a harisnyát, sokkal komfortosabb, kellemesebb érzés. :) De te tudod, úgy csinálod ahogy akarod, szőrösen is felveheted, én csak a tapasztalataimat írtam. :)
2013. nov. 9. 13:07
 23/31 anonim ***** válasza:

Én is hordom, kényelmes!

Bár érdekes módon kerültem kapcsolatba a harisnyákkal...

2013. nov. 9. 13:18
 24/31 anonim ***** válasza:
A csajoknak kényelmetlen lehet,nagyon ritka az olyan lány aki szereti sajnos.A páromnak a lába viszket tőle,ezért nem szereti,nem is hordja.Pedig a férfiak többségének nagyon tetszik.Az előzőeket olvasva úgy tűnik,hogy már több férfi húz harisnyát mint nő.
2013. nov. 9. 13:47
 25/31 anonim ***** válasza:
köszi a tapasztalatokat!23-as hogy kerűltél kapcsolatba a harisnyával ird le légyszi
2013. nov. 9. 14:11
 26/31 anonim ***** válasza:
Nekem nem kényelmetlen.Nagyon szeretem.Lényeg a helyes méret.
2013. nov. 9. 16:35
 27/31 anonim ***** válasza:

Miért lenne kényelmetlen?? Ez olyan kérdés, mint ha a fiúktól azt kérdezném, hogy a zokni kényelmetlen??

Nem kényelmetlen, sőt, szerintem éppen hogy kényelmes, praktikus és divatos. A lényeg a méret és a minőség, 800 Ft alatt nem veszek, mert az tutti, hogy csak egy napig tart (vagy még addig sem). Volt olyan barátom aki hordott, amíg nem vesz fel magassarkú cipőt vagy melltartót, addig nincs ebben semmi különös.

2013. nov. 11. 00:55
 28/31 anonim ***** válasza:

23-as vagyok

A bal lábam amputációja után a csonkom nagyon fázott, meg nem éreztem a végét. Egy ismerős lány javasolta, hogy próbáljam ki.

[link]

2013. nov. 11. 06:18
 29/31 anonim ***** válasza:
sajnálom,azért köszi,hogy megosztottad velem,hordod rövidnadrággal is?
2013. nov. 11. 06:55
 30/31 anonim ***** válasza:
Én férfi vagyok,mindig a lányokhoz vonzódtam, de a harisnya viselés nekem természetes dolog, nem tudom megmagyarázni meleg időben is,hidegben is szeretek hordani, amúgy is fázós vagyok, nekem pl a nylonharisnya tetszik magamon is, a nőkön pláne. Szerintem is nem lehet általánosságban a harisnyát kényelmetlennek mondani,van ami kényelmes,van ami nem. Igaz nylonba már kevésbé lehet kényelmest venni,főleg vidéken, de volt olyan nylonharisnya,amiben egész nap jó volt lenni.
2013. nov. 11. 12:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!