Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok, a harisnya nem baromi...

Lányok, a harisnya nem baromi kényelmetlen?

Figyelt kérdés
Valahogy annyira fura, hogy nagyon sokan "önként" hordják.

2013. nov. 7. 12:01
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
47%

Az esti hiradoban,a rendorszovivo nok meg ferfinak vannak oltozve!

Oket csak en rohogom ki?

Szerintem fiukent is nyugodtan felveheted,mivel ha itt rendszeres olvaso vagy akkor biztos feltunt,hogy sok nonek meg ennyi sem eleg es meg mindig lopjak a ferfi ruhatarat!

Remelem egy hangyaf..sznyit batoritottalak?!

2013. nov. 8. 15:26
 12/31 anonim ***** válasza:
igen köszi egy kicsit!te fiu vagy?de szerintem farmerral megsülnék benne! meg fel sem tudnám venni félek,hogy eltépném!azért rendes vagy! hs lenne valami jo tanácsod szivesen venném!
2013. nov. 8. 18:13
 13/31 anonim ***** válasza:
nagyon kényelmes csak jól válasz harisnyát jobb mint a hideg vastag farmer
2013. nov. 8. 18:32
 14/31 anonim ***** válasza:
milyet válasszak?és mivel vegyem fel?
2013. nov. 8. 18:53
 15/31 anonim ***** válasza:
41%

Miért nevetnének ki?

Sok fiú szereti és hordja is a nejlonharisnyát, köztük én is. :) Hideg időben a legjobb, legkényelmesebb, mert hőszigetel, viszont ha bent vagyok akkor sem sülök meg benne. Ha véletlenül mégis megizzadok benne, nem tartja a nedvességet, szinte azonnal megszárad. Nem gyűrődik, nem nyom, nagyon kényelmes, mert ráfeszül a lábra, így feszülős csőfarmer alatt is kényelmesen hordható. :) Az idétlen jégeralsó elbújhat mellette. Szerintem ha valami ciki, akkor inkább a jégeralsó az, mint a nejlonharisnya. :)

2013. nov. 9. 01:38
 16/31 anonim ***** válasza:
kőszi! de milyen harisnyát vegyek? az eladónak mondjam meg,hogy nekem lesz? te,hogy csinálod?
2013. nov. 9. 07:10
 17/31 anonim ***** válasza:

Ne legyél már ilyen elveszett!

Fogod, leveszed a polcról, vagy kérsz segítséget az eladótól. Csajoktól érdemes segítséget kérni, mert ők tudják legjobban, milyet érdemes venni. :)

Kibontod, megtapizod az anyagát, hogy tetszik e, és a vastagsága jó e, majd kiválasztod a méretet, és boldogan hazaviszed, aztán felhúzod. :)

Nem kell ezen ennyit izgulni, az eladó csajok sem fognak meglepődni, ha segítséget kérsz, mert egy csomó fiú, pasi hord nejlonharisnyát a nadrág alatt, sőt a bicajosok még hordják rövidgatyával is. :)

Amúgy ha harisnyát hordasz, érdemes gyantáztatni, vagy valahogyan szőrteleníteni a lábad, mert nem szép látvány a harisnya által lelapított szőrtenger. Meg szőrtelenítve komfortosabb is, és könnyebb a harisnyát is felhúzni. :)

2013. nov. 9. 09:34
 18/31 anonim ***** válasza:
oké! valahogy majd veszek egyet,ha akarod leirom sikerült-e!de miért kell szörteleniteni? ugy sem látja senki v rövid nadrággal,vegyem fel?
2013. nov. 9. 12:05
 19/31 anonim ***** válasza:

Én meg naponta látok lányokat bicajozni rövidnadrágban,szoknyában nejlon,vagy pamutharisnyában.Én is írígylem őket,mert a harisnya nagyon szép látványt nyújt,és főleg a fekete nejlon vonza a tekintetet.

36 ffi.

2013. nov. 9. 12:42
 20/31 anonim ***** válasza:
Tegnap itt Pesten láttam egy szép lányt,fekete kabátot,szoknyát,piros sálat,és piros BORDÁZOTT pamutharisnyanadrágot viselt.Igen,azt ami már régen nem kapható.Azt hittem rossszul látok,de mivel nem gyűrődött a térdénél,nagyon csini volt benne.Megkérdeztem tőlle,hol vette,és azt mondta egy kínai ruházati nagyáruházban.És azt is elárulta hol.El is mentem abba a boltba,megtaláltam,de sajnos csak M-L méretben kapható,a legnagyobb bánatomra.Amúgy van világoskék,fekete,szürke,és sötétbarna szinekben is.
2013. nov. 9. 12:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!