A nagy lyukú necc harisnya mindenkinek ilyen kényelmetlen?
Nem vettem, az egyik barátnőm adta,mert tegnap elmentünk egy "farsangi" buliba, és rávettek, h jó fless lenne, ha így 4-en "összeöltöznénk". Én meg belementem mondván egyszer mindent ki kell próbálni, de így utólag nem kellett volna. (Majd megkérdem hol vette, ha gondolod.)
ÖÖÖ... ha veszel is, ne vágd le a talpát. Gyorsan kipróbáltam az ötletedet, de nem működik, mert amikor levágtam a talpát elvesztette a feszességét, és egyből felcsusszant a térdemig, kajak laza, és elvesztette a "háló" mintázatát. Szal ez már kuka, na nem mintha sajnálnám. Jah, meg még egy jó tanács: Vegyél alá egy vékony testszínű harit, mert különben a lábujjaid közé húzódik az anyag, ami sztem kajak vághat, és kidörzsölheti, mert ennek ami rajtam volt nem volt lábujjrésze külön, hanem ugyanabban a hálóban végződött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!