Szerintetek hordjak melltartót?
Figyelt kérdés
14 éves vagyok és a mell alatt 69cm, a mellbimbónál 79cm. Topot hordok de ha blúzt veszek fel akkor látszik a mellbimbóm és ez idegesítő. :/2013. nov. 6. 22:35
2/12 anonim válasza:
70AA vagy 70A meretu lenne szamodra a megfelelo a mereteid alapjan :-)
3/12 anonim válasza:
Szerintem is jobb lenne, ha hordanál, főleg ha téged idegesít a dolog.
4/12 anonim válasza:
Ez a te döntésed, ha akarod hordasz, ha nem akarod nem. Vannak szivacsos topok is, ami pont arra jó hogy ne látsszon át a mellbimbód. Mivel kicsi a melled így talán ez a legjobb megoldás. Rendes melltartóból olyan kicsi méret kéne ami nagyon ritka, én sem találtam sose ekkorát. Illetve kínaiban akad, de az kényelmetlen és vacak minőség.
5/12 anonim válasza:
Ha idegesít, hogy átlátszik a mellbimbód, akkor hordj. :)
6/12 anonim válasza:
7/12 anonim válasza:
Mármint ezt a fajta melltartót :)
9/12 anonim válasza:
Olyat hordj, amiben legalább vékony szivacs van, abban nem fog átlátszani a mellbimbód.
10/12 anonim válasza:
Nekem is ilyenek a méreteim kicsit nagyobbak és én már hordok:) nekem A-s méretet vettünk de nagyon kényelmetlen vopt meg lenyomta aztán vettem egy B-set és ez tökéletes:D (szivacs nélküliek:D)
14/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!