Fiúk-lányok! Furcsának találnátok, ha egy lányon csokornyakkendőt, ne adj' Isten nyakkendőt látnátok?
Nagyon megtetszettek a csokornyakkendők, és jól állnak szerencsére. Ilyesmi darabokra gondoltam: [link] [link]
A nyakkendő is tetszik, persze az már elég maszkulin hatású, de mit gondolnátok, ha egy hétköznapi ruhát ezzel dobnék föl? :D
16/l
Hat figyelj,ha langyinak oltozol azzal biztos egyedi leszel!
Egyebkent meg ezeket a kiegeszitoket meg jo lenne meghagyni nekunk fiuknak,mert a nyakkendo a legferfiasabb kiegeszito,tehat nokre nem valo!!! Igy is annyi mindent lenyultatok mar!
Ha meg is hordja egy no az sajnos beteg! Kezelesre szorul!
Vagy egyszeruen meleg!
Tudom bantanak a szavaim,sajnalom hogy nem osztom a tobbi beteggel az uj "feltuno"oltozkodesedet!
Ui. Ha fellul lanynak allul fiunak oltoznek semmi gond nem lenne ugye?
Ezt csak a ballagasodra ertettem,mert ott te voltal pont forditva!
Ha egy fiu tenne fel egy olyan kerdest,hogy mi lenne ha holnaptol valamilyen noi cuccot hordanek, akkor az a szerencsetlen is ilyen durva valaszokat kapna!
Olvassatok egy kicsit visszabb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!