Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Fiúk-lányok! Furcsának találná...

Fiúk-lányok! Furcsának találnátok, ha egy lányon csokornyakkendőt, ne adj' Isten nyakkendőt látnátok?

Figyelt kérdés

Nagyon megtetszettek a csokornyakkendők, és jól állnak szerencsére. Ilyesmi darabokra gondoltam: [link] [link]

A nyakkendő is tetszik, persze az már elég maszkulin hatású, de mit gondolnátok, ha egy hétköznapi ruhát ezzel dobnék föl? :D

16/l

2013. nov. 2. 19:32
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Csupán szeretnék valahogy némileg egyedi lenni. :)
2013. nov. 7. 18:06
 12/17 anonim ***** válasza:
3%

Hat figyelj,ha langyinak oltozol azzal biztos egyedi leszel!

Egyebkent meg ezeket a kiegeszitoket meg jo lenne meghagyni nekunk fiuknak,mert a nyakkendo a legferfiasabb kiegeszito,tehat nokre nem valo!!! Igy is annyi mindent lenyultatok mar!

Ha meg is hordja egy no az sajnos beteg! Kezelesre szorul!

Vagy egyszeruen meleg!

Tudom bantanak a szavaim,sajnalom hogy nem osztom a tobbi beteggel az uj "feltuno"oltozkodesedet!

Ui. Ha fellul lanynak allul fiunak oltoznek semmi gond nem lenne ugye?

Ezt csak a ballagasodra ertettem,mert ott te voltal pont forditva!

2013. nov. 7. 20:28
 13/17 A kérdező kommentje:
Írj amit akarsz, nem veszem figyelembe. :DDD De szerintem más sem nagyon... xD
2013. nov. 10. 16:34
 14/17 anonim ***** válasza:
93%
Azért én kétszer is meggondoltam volna a helyedben, hogy komolyan írjak-e egy ilyen választ egy normális kérdésre.
2013. nov. 10. 18:05
 15/17 anonim ***** válasza:
30%

Ha egy fiu tenne fel egy olyan kerdest,hogy mi lenne ha holnaptol valamilyen noi cuccot hordanek, akkor az a szerencsetlen is ilyen durva valaszokat kapna!

Olvassatok egy kicsit visszabb!

2013. nov. 10. 21:26
 16/17 anonim ***** válasza:
Hol lehet ilyeneket venni? >.< Vagy csak a férfi nyakkendők közül válogassak?:D
2013. dec. 11. 18:21
 17/17 A kérdező kommentje:
:D Nem tudom, merre lehet kapni nőiesebb darabokat, de férfit azért nem vennék fel. Viszont a Claire's-ben lehet kapni kis hajba való masnikat, nem túl nagyok, de nagyon szépek, és fel lehet csatolni őket pólóra, pulcsira. ;)
2013. dec. 16. 15:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!