Egy férfi milyen alkalmakkor vesz fel csokornyakkendőt és miért?
Láttam egy díjátadón egy férfin,akin az volt,de a többiek csak sima,hagyományos nyakkendőt viseltek.
Ez mit jelenthet?
Csak pusztán neki az tetszett?
Meg láttam egy bálon is a feleségével,ott is azt viselt!
Gavallér? (:
nekem jobban tetszik mint a hagyományos :) de úgy tűnik hazánkban nem divat :)
semmit nem jelent azonkívül,hogy tetszik neki ez van nyakkendőből is lehet más stílusút preferálni akár csomót is,hisz több megkötési mód is van :)
17/l
Dresszkódok
WHITE THIE (fehér nyakkendő)
Férfiak: frakk, fehér ing, fehér mellény, fehér csokornyakkendő, fekete fűzős lakkcipő, fekete cilinder, fekete felöltő, vagy pelerin, fehér selyemsál, sétapálca, vagy esernyő
BLACK THIE (fekete nyakkendő)
Férfiak: frakk, vagy szmoking, fekete mellény, fekete csokornyakkendő, fehér ing, széles spanyol selyemöv, fekete lakkcipő, felöltő, pelerin, cilinder
VISITOR (látogatói öltözet)
Hagyományos angolszász öltözet
Férfiak: elegáns, normál sötét öltöny, bőrcipő, lehet világos ing, városi kalap, kesztyű
BUSINESS (üzleti öltözet)
Férfiak: egyszínű, hagyományos öltöny, de lehet külön nadrág + zakó is (kivéve magas vezetők) aktatáska, fűzős bőrcipő
SLAKS (sportos viselet)
Sportos öltözet, de nem jogging. Farmer, sportos cipő, bőrkabát, nadrág, pulcsi
CEREMONÁLIS
Hagyományos.
Urak: Ferenc József kabát, vagy Attila, nyakkendő nélkül,
Angolok. Zsakett (sötét, hajszálcsíkos szürke nadrág, mellény, kézzel kötött selyem csokornyakkendő, fekete fűzős cipő, szürke rövid kalap, kesztyű, felöltő, sétapálca, esernyő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!