Titeket nem zavar ha az árus kioktat?
én tegnap voltam vásárolni barátnőmmel csizmát egyet ki is nézett barátnőm majd kérni akart a méretében,az eladó csaj ezt válaszolta " nincs ebben meg a másik színben se ekkora meg amúgy is tök gagyi hogy mindenkinek ilyen van már év eleje óta vagy 10-szer hoztak belőle és mindet eladtuk,pedig irtó csúnya" ekkor a barátnőm nézni akart másikat én meg mondtam akkor köszönjük szépen viszlát.
Egy eladó dolga az ,hogy kedvesen segítsen a vevőnek és az lenne a cél ,hogy eladja az adott terméket,nem pedig bunkón kiosztani a vásárlót ,mert neki az tetszik.
a véleményét meghallgatom de nem (minden esetben) adok rá.
Én is eladó vagyok, ha alkathoz illő ruhát keresnek vagy véleményt kérnek akkor szoktam szépen tapintatosan véleményt mondani, aztán hozzá teszem, hogy neked¨-önnek kell hordani, úgyhogy azt vedd ami NEKED tetszik :)
nem szokott rám panasz lenni
Ha az elado ilyen mogorva/bunko,vagy akarmilyen modon kimutatja,hogy mennyire utalja a munkajat akkor semmit nem veszek.Sot legkozelebb be sem megyek a boltba.Volt mar ra pelda,hogy visszakerdeztem,mi lenne az illeto feladata a boltban,hiszen nyilvan valoan eladni nem akar.
En azt sem szeretem,amikor az elado agyon dicser,hogy nekem minden jol all,meg mintha nekem keszult volna az adott darab stb.Ilyen helyekre sem megyek masodszor,mert nem szeretem ha megprobaljak befolyasolni a dontesemet,foleg ha nem is kerdeztem a velemenyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!