Lányok! Ti megtaláltátok már a számotokra tökéletes melltartót? (nem nyom, nem zavar, jól áll, ha hazamész, nem az első, hogy levedd)
Igen, bár sok idő kellett hozzá. Kis mellem van, szivacsos melltartót hordok, vagy nagyon vastag szivacsút találtam, vagy elállt. Angliában vettem George márkájú melltartót, vékony szivacsos, teljesen illeszkedik a mellemre,mégsem vagyok lapos.
L/25
Igen. Igaz, hogy 8000 ft volt, de nagyon jó :)
21l
Igen.
Sportmelltartó fazonú , de valójában szivacsos, formázott, viszont merevítő nélküli, semmi szúrós dolog nincs benne :-)
Vicces, ahogyan megtaláltam, de meglett :-))
A melltartóm megadta magát, és hirtelen beszaladtam az első boltba lekaptam azt a melltartót amibe a méretem volt írva, megvettem, felvettem, és indultam dolgomra. Estére azt vettem észre, hogy nem érzem, hogy van rajtam melltartó, nem nyom, nem vág, nem szúr. :-))
Igen: nem hordok.
Vagy ha igen, akkor csak is szivacs- és drótmenteset.
Régen volt egy teljesen jó darabom, valami kínaiban vettem fillérekért, meg is lepett a dolog, de sajnos olyat azóta se találtam.
Múltkor is találtam, szintén elég olcsó, Lemilás darab, csak sajnos nálam ott bukik el mindegyik, hogy kinyúlik. Sajnos a 70es méret is kicsit nagy rám, pláne néhány mosás után, 65-ös méretet pedig csak ilyen AA kosárral találtam eddig, az csöppet kicsi lenne rám. :D
Ami nekem nagy bukta volt, az a Triumph. Nem tudom kire tervezik a dolgaikat, de nem rám, az biztos, és még a minőségétől sem voltam hasraesve. Ellenben az árától... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!