Nem gondoltam volna, hogy vannak, akik maguk is elhiszik. Mi a véleményetek? Szimplán buta, vagy magának is hazudik, esetleg ezzel akar kitűnni?
Múlt héten szembesültem egy furcsa dologgal. Semmiféle vitát nem szeretnék kiváltani itt, csak a véleményetekre lennék kíváncsi.
Azt hittem, mindenki tisztában van azzal, hogy 10-20 ezer Ft-ért nem lehet eredeti designer termékeket kapni. Múlt héten azonban egy lány állítítására leesett az állam... Meg volt róla győződve, hogy 15 ezerért ő eredeti LV táskát vett. És ezt elő is adta mindenkinek!
Azt hittem először, hogy viccel! :D De nem, ő tényleg elhitte...
Nektek mi a véleményetek erről?
18-as én is értékelném, ha büntetnének érte... Mert így a hamisítványt hordók büntetnek minket! :P :D Imádom én is, az arany-csillámos Armani pólók a kedvenceim! :P Egyszerűen gusztustalan!!!!
És ugye milyen jó, mikor vágysz valamire nagyon, és pont azt kapod meg? Nem a másolatát, mert az nem AZ lenne. Hanem pont ugyanazt! Én is így gondolom, mint Te! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!