Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Nem gondoltam volna, hogy...

Nem gondoltam volna, hogy vannak, akik maguk is elhiszik. Mi a véleményetek? Szimplán buta, vagy magának is hazudik, esetleg ezzel akar kitűnni?

Figyelt kérdés

Múlt héten szembesültem egy furcsa dologgal. Semmiféle vitát nem szeretnék kiváltani itt, csak a véleményetekre lennék kíváncsi.

Azt hittem, mindenki tisztában van azzal, hogy 10-20 ezer Ft-ért nem lehet eredeti designer termékeket kapni. Múlt héten azonban egy lány állítítására leesett az állam... Meg volt róla győződve, hogy 15 ezerért ő eredeti LV táskát vett. És ezt elő is adta mindenkinek!

Azt hittem először, hogy viccel! :D De nem, ő tényleg elhitte...

Nektek mi a véleményetek erről?

2013. okt. 28. 14:37
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

tényleg nagyon gáz,múltkor pl. voltam a csepeli McDonalds-ban,és amíg ettem (kb.25 perc) addig 3 lány jött LV táskával.az egyik cigány volt,kezében a kamu táska,miközben neon cuccokat viselt,hát elment az étvágyam.

mostanában akárhova megyek mindenhol ezt a hülye táskát látom,és már nagyon kiborít. persze,biztos vannak olyan emberek akik elhiszik,hogy igazi a táska,de szerintem a legtöbb tudja,csak úgy van vele,hogy most ez a divat,akkor legyen már neki is.

van olyan ismerősöm,elég gazdag csaj,akinek eredeti van,még tavaly karácsonyra kapta,de én a helyébe nem is mernék azzal a táskával mutatkozni,mert azt hinnék,hogy hamis.

2013. okt. 28. 19:00
 12/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, akkor egyetértünk... Én régóta gondolkozom egy LV táskán, már volt, hogy majdnem megvettem, van 1-2 fazon, ami valóban tetszik. De eddig mindig otthagytam inkább, mert annyi a hamisítvány, hogy már lassan az eredeti is ciki. Nem akarom, hogy a "laikusok" azonosítsanak az ilyen orrfennhordós gagyi LV-s lánykákkal. Egy kis zipes kulcstartót vettem eddig... A táskát meg tuti megnézem még párszor, aztán majd eldöntöm mi legyen vele.... Sajnálom, hogy ezt tették ezzel a csodás márkával.
2013. okt. 29. 00:16
 13/21 anonim ***** válasza:
52%
Itt az oldalon is láttam már ilyet. Asszem valami olyat magyarázott, hogy ilyen "szülinap luxus kivitelben" vagy mi a szösz stílusú 18. szülinapot szeretne csinálni, és hogy mit kérjen. Az egyik dolog amit belinkelt egy 55ezer Ft-os Rolex replika volt, de szem látomást fogalma sem volt róla, hogy annak sok köze nincs eredeti Rolex órához. Valahol nagyon tudom sajnálni az ilyen embereket, nem egyszerű esetek.
2013. okt. 30. 18:03
 14/21 anonim válasza:
10-28 19:00 ne is mondd, kb hetente 3-szor szoktam bemenni a csepeli McDonald's-ba és mindig látok legalább 1 hamis LV táskát !! :S
2013. okt. 31. 13:06
 15/21 A kérdező kommentje:

Az szép... Egy Rolex 1 misi alaphangon... És az a durva, hogy megvesz 50000 Ft-ért egy gagyi hamisítványt, aminek műanyag a belső szerkezete, és valószínűleg 1 hónapnál tovább nem bírja, holott 50000 Ft-ból már lehet kapni eredeti órát! 70-ért már szép Doxa vagy Michael Kors van! Elszomorító...

Én tegnap a westendben láttam annyi gagyi LV-t, hogy azt hittem káprázik a szemem! És milyen büszkék tudnak lenni rá...

2013. nov. 1. 09:51
 16/21 anonim ***** válasza:
76%

Megértem a frusztrációdat kedves kérdező. De más miatt nem érdemes mérgelődni, mint hogy ezek a hamisítványok rontják az eredeti márkák üzletét és imázsát. Ez önmagában elég nagy baj.

De az emberi oldalát pont tojd le, úgy ahogy van. Ha valóban ezek fölött állsz, és te nem azért veszed ezeket a dolgokat, mert valahova tartozni akarsz (persze ilyen vásárlásokban mindig benne van ez a szempont, hiába próbálja valaki őszintén elhitetni saját magával, hogy nem -- ezzel én is így vagyok), hanem mert tetszenek, akkor nem fog érdekelni, hogy ki hogy villog a hamis táskáival, mivel ezek nem határozzák meg az embert (max. szerintük igen, de ettől csak ők lesznek szegényebbek - az, hogy ők ezt nem tudják, téged egyáltalán ne zavarjon).

Ha te rendben vagy magaddal és az értékrendeddel, tudod a helyed a világban, akkor ilyenen túlságosan nem húzod fel magad - max. megmosolygod és továbbálsz. ok? :)

2013. dec. 2. 21:00
 17/21 A kérdező kommentje:
Igazad van, azóta megvan az LV tatyó! :) Nem tudtam otthagyni... :)
2013. dec. 3. 20:11
 18/21 anonim ***** válasza:
69%

En megertem a kerdezot,teljes mertekben. Nem szarmazom gazdag csaladbol,nagyon szeretem a divatot,de kozeposztalybelikent nem engedhetek meg magamnak pl. eredeti LV taskat vagy mondjuk Chanel ruhat.

Nagyon vagytam viszont egy EREDETI Dolce & Gabbana orara,eveken keresztul nezegettem oket a kirakatokban (nyilvan nem napi szinten,hanem mikor utamba esett olyan uzlet,ahol arultak ilyet),igy a diplomaosztomra ezt kaptam a szuleimtol.Azota is nagyon nagy becsben tartom. Viszont: hiaba vagytam ra,nem vettem volna egy ocska masolatot a jozsefvarosin,mert az nem ugyanaz.

Undorito, mikor a 14 eves,falusi kislanyok,, LV "taskaval maszkalnak,meg a plazakban a sok,, kemeny csavo" mind Armaniban feszit,persze olajto meretu,aranyozott betukkel,gyakran ekezettel kiirva.

Szerintem mindez rettento ciki.

Nekem, mint irtam,nincs penzem designer cuccokra.Megcsodalom oket a divatlapokban,aztan veszek egy izleses,, no name"/Zara/Mango stb. darabot. Nincs azzal baj,ha valakin kinai farmer van,mert arra futja,de ne legyen mar rairva kilometerrol virito csicsas betukkel,hogy,, verszaccse".

Ezzel lejarat egy divathazat,ahol minden egyes darabot nagy munkaval allitanak elo,meggyalazza ezzel az egeszet,raadasul nyersen szolva ez LOPAS!

Igazabol lehet bunkonak tunik,de egyetertek azzal,hogy egyes orszagokban nem csak azt buntetik kemenyen,aki hamisitvanyt arul vagy gyart,hanem azt is aki megveszi/hordja.Itt is ezt kene.

2014. márc. 2. 22:25
 19/21 A kérdező kommentje:
Megvettem azt az LV táskát... :) Tegnap pont a Tescoban vásároltam vele, előttem a csajnak is volt egy "LV"-je... :D Jót mosolyogtam, olyan büszke volt rá. Csak láthatóan nem értette, hogy az enyémen mi az a két másmilyen betű, ami bele van írva a fülének a levél alakú részébe.... :D Se "L", se "V" nincs a monogramomban... :D :D
2014. márc. 9. 22:50
 20/21 A kérdező kommentje:
Úgyhogy 16-os azóta is mosolygok jókat! :D
2014. márc. 9. 22:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!