Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » 2 és fél hónap vissza lehet...

2 és fél hónap vissza lehet vinni egy leárazott farmert, árucimke nélkül? SÜRGŐS

Figyelt kérdés
Blokk megvan, csak a termék cimkéje nincs. Leárazottan vettem a Tally Weijl-ben, augusztus elején. Soha nem hordtam és már fel sem tudom venni, mert túl szűk. Nem tudom, hogy jött rám, mikor legelőször felpróbáltam. Van esélyem, hogy visszavegyék és esetleg vegyek helyette mást?

2013. okt. 27. 19:03
 1/8 anonim ***** válasza:
próbáld meg visszavinni :)
2013. okt. 27. 19:15
 2/8 A kérdező kommentje:
az a baj, hogy a tallyban nagyon kicsi blokkot adnak, nem tudom, abból hogy fogják megállapítani, hogy valóban azt a terméket hoztam-e viszaa, de holnap megpróbálom visszavinni! :)
2013. okt. 27. 19:20
 3/8 anonim ***** válasza:
egy próbát mindenképpen megér :)
2013. okt. 27. 19:20
 4/8 anonim ***** válasza:

Szerintem ennyi idő után sehogy nem cserélnek ilyen indokkal, max ha garanciális hibája van.

Pláne, hogy címke sincs rajta, tehát azt se fogják elhinni, hogy nem használtad. Jó is lenne, kihízom a ruhám és visszaviszem, hogy cseréljék már ki... :D

Ha közel van az üzlet és útba esik, próbáld meg, de valószínű, hogy kiröhögnek. Egyébként célszerűbb lepasszolni egy kisebb termetű barátnőnek, kollégának, feldobni vaterára, stb.

2013. okt. 27. 20:06
 5/8 A kérdező kommentje:
gyorsan csinálok rá egy 'garanciális hibát' haha :D
2013. okt. 27. 20:12
 6/8 anonim ***** válasza:
A nyári kollekció leárazott darabjával mihez kezdenének most tél elején amúgy? Amúgy 15 vagy 30 napig cserélnek (üzlete válogatja) ennyi idő után esélyed sincs. Mellesleg egy Tally Weijl gagyiblolt nem hiszem h garanciás hibákkal foglalkozna (főleg több hónap távlatából)... felesleges tönkretenned a farmert mert hibásan fog a nyakadon maradni. A leárazott cuccokra sokszor nem is adnak garanciát. (ruhák esetében)
2013. okt. 28. 11:01
 7/8 A kérdező kommentje:
Mindegy, végülis nem vittem vissza, majd max megpróbálom belepréselni magam a 32-es méretű nadrágba...
2013. okt. 28. 17:55
 8/8 anonim ***** válasza:
nekem odaahatod xdd
2013. okt. 28. 23:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!