Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen ruhákban tudnám szépnek...

Milyen ruhákban tudnám szépnek érezni magam?

Figyelt kérdés
17 éves vagyok, 161cm magas, 47kg (vékony a lábam). A mellem 75B-s. Nem tudom elfogadni magam, bármit veszek fel, mindenben hibát találok. (Nagyon önbizalomhiányos vagyok)
2013. okt. 27. 08:13
 1/3 anonim ***** válasza:

én simán felvennék valami extra feszülős farmert lehet rajta minta is az kicsit vastagítja a lábat.én mondjuk örülnék ha ilyen adottságokkal rendelkeznék,legalább most nem fájna a gerincem a melleim miatt

menj el EGYEDÜL!! Vásárolni akkor van is rengeteg időd hogy próbálgass és megtaláld a számodra megfelelő darabot.így látatlanba sajnos nem tudok többet segíteni :(

2013. okt. 27. 08:35
 2/3 anonim ***** válasza:

Hát én boldog lennék ha ilyen lennék, és nyugodtabb szívvel kajálnám a KFC Big Boss menüjét...most nem kellene sajnos :( xD

[link]

Ilyen alakkal bármit felvehetsz. Szűk gatya, cuki ruha stb... felvehetsz magassarkút is mert abban se leszel túl nagy és lehetsz laposban is. Szerintem semmi okod hogy ne legyen önbizalmad.

2013. okt. 27. 08:51
 3/3 anonim ***** válasza:

Hjaj, én megértelek. Én is ilyen vékony vagyok, csak sajnos én magasabb, és az én mellméretemet gyerekméretnek hívják... :( És én is önbizalomhiányos vagyok... :/

Szóval segíteni nem tudok, de remélem a többi válasz majd nekem is hasznomra válik.

2013. okt. 27. 10:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!