Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ti milyen stílust képviseltek...

Ti milyen stílust képviseltek manapság?

Figyelt kérdés

Persze itt legfőképpen az öltözködési stílusotokra és a hajviseletekre gondolok. A mi sulinkban sajnos elég egyhangúan és sablonosan öltözködnek a lányok, és csak egymást majmolják.

Na szóval a kérdésem az lenne hogy ti milyen stílust képviseltek?

2013. okt. 25. 18:29
1 2
 11/16 anonim válasza:
73%

AZ én stílusom "öreguras". Legalábbis ezt mondják rá, kerülök minden olyan ruhát, ami feltűnő, farmerom nincs is. Szeretem ugyanazt a színt húzni felülre, mint alulra (teljesen egyszínű legyen az öltözék, maximum egy minimális variálással) ez pedig legtöbbször sötétbarna vagy szürke. A hajam sosem volt túl rövid (kb. 3 centis volt a legrövidebb), de többnyire ennél hosszabb. Sosem zselézem! Nem mondhatni, hogy ezzel a stílussal népszerű lennék a lányok körében, de nekem bejön.

27F

2013. okt. 26. 08:50
 12/16 anonim ***** válasza:

Rockos-emos-nak szoktak mondani.

A hajam hátul a nyak végéig ér,a frufrum az orrom aljáig,jobb szemem,s az orrom közt el van választva,csak egy nagyon kicsit lóg a szemembe,oldalról nem látni a szemem,de szemből tökre nem emo. Bal oldalt pedig "csak simán" lelóg,de a fülem kilátszik,három helix piercingem van,ezüst színű karikák. A bal cimpámba van egy fülbevaló. Egészen pontosan ilyen:

[link]

Ezüst nyakláncot hordok,kettő gyűrűt bal kézen(acél gyűrűk,fekete mintákkal),szintén bal kézen egy fekete-bőr-szöges csuklószorítót,jobb kézen egy bőr szíjat,amit még az egyik barátnőm kötött a karomra.

Fekete,láncos csőnacit hordok általában,valami kínai motívumos felsővel.

Állítólag nagyon hasonlítok valami anime szereplőre.

2013. okt. 26. 18:19
 13/16 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok!

Azt kifelejtettem,hogy a hajam tépettre van vágva,és nem vasalgatom.

2013. okt. 26. 18:20
 14/16 anonim ***** válasza:
46%

Én általában farmert hordok és nem valami feltűnően öltözködök, azt szeretem ami "örök divat". Az olyan ruhákat szeretem amivel általában meg lehet jelenni bárhol, nem nézik ki az embert. Pólónál van annyi hogy én nemszeretem ami bő hanem azt szeretem ami azért kicsit feszül. Nem azért hogy mutogassam az izmomat másnak stb hanem csak mert szerintem azok jobban állnak rajtam ami kicsit szűkebb. A hajam sima rövid zselézett, de azért nem túlzásba.

19F

2013. okt. 26. 18:49
 15/16 anonim ***** válasza:

Normális. Legtöbbször csőfarmer pólóval ,kardigánnal ,sállal. Nagyon szeretem az ékszereket. De ez nem azt jelenti hogy 3 tonnát magamra aggatok. Nem vagyok se különc se különleges.

A hajam szőkésbarna és mell alá ér egy kicsivel.

2013. okt. 30. 20:53
 16/16 anonim válasza:

Emo/Rocker

A hajam vasalt, tépett, oldalfrufrum van ami kicsit a szemembe lóg.

Koponyás fülbevaló+csat, bandás és szegecses karkötő

Csőgatya, fekete csíkos vagy bandás póló, esetleg fekete-fehér kockás sál, tornacipő/bakancs.

/L

2013. nov. 2. 22:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!