Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogy lehetne valaki egyedi...

RandomgirlLOL kérdése:

Hogy lehetne valaki egyedi manapság? (Bővebben lent. )

Figyelt kérdés

Épp most olvasgattam válaszokat azt illetően, hogy mennyivel jobb lenne, ha a lányok egyediek lennének, és nem másolnák egymást.

Egy válaszoló ezt írta a kérdezőnek: cicanaci, unalmas sálak, szegecses bakancsok, ballonfazonú kabátok, ezeket felejtsd el.

Egyetértek vele, mindenki ezeket hordja (csak épp vicces, amikor egy pláza r*b* felvesz egy bakancsot, és büszkén hordja. Akinek meg tényleg ez a stílusa, hiába hordja, nem feltétlenül tűnik eredetinek a többi kis fruska miatt). Mit csináljon az ember, hogy legyen egyedi, hogyha bemegy egy boltba, bárhova, azonnal ezek a ruhadarabok (lásd fentebb) kerülnek a szeme elé?

Mellesleg, rosszul vagyok attól, hogy sokan trendin öltözködnek, mert nincs saját stílusuk, és akkor inkább divatosak akarnak lenni. És ha másnak is ugyanez tetszik, de nem divatból? Akkor egyből általánosítanak, hogy "az összes csaj divatból hordja ugyanazt..."

Bocsánat, hogy kifakadtam. Ti mit gondoltok? Hogy lehet valaki külsőre egyedi?

16/l

2013. okt. 5. 14:15
 1/3 A kérdező kommentje:
Persze, ez alapján úgy tűnik, nagyon érdekelnek a ruhák, a külsőségek, de igazából nem így van. De manapság az ember annyira örül, ha ki tudja fejezni magát valahogy, értitek. :)
2013. okt. 5. 14:23
 2/3 anonim ***** válasza:
Engem ez a mindenre tegyünk szegecset a melltartótól a bakancson át a telfontokig- mánia b*sz fel. A szegecseket én a rockhoz kapcsolom nem a plázap*csákhoz meg a pophoz. Pont erről beszélgettünk egyik barátommal aki rocker, hogy manapság mindenki bakancsot szegecseket hord, és így már ő is egynek néz ki közülük, és hogy milyen sz*r is ez. Kérdésedre válaszolva.. nem tudom. Hordj bő nacit, az (most) nagyon nem divatos :))
2013. okt. 5. 17:18
 3/3 A kérdező kommentje:

Teljesen egyetértek veled! Volt egy rövid korszakom, amikor rockot, punkot hallgattam - ehhez megfelelően öltözködtem, tehát a szegecseket sem divatból hordtam. Ha most felvenném a régi szegecses csizmám, mindenki azt hinné, hogy divatolni akarok.... Pedig nem.

Köszi a tippet, de az egyediség lényege, hogy önmagad légy, és a bő naci nagyon nem én vagyok. :D

2013. okt. 5. 20:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!