Manapság van még olyan, hogy egyedi külső? Te milyen külsejű emberre mondod ezt?
Csak kíváncsi vagyok a véleményetekre. :)
Ha akartok, linkeljetek képet is...
Köszi.
Nem is tudom, ha úgy nézzük mindenki egyedi, ha meg másképp akkor senki sem az.
Múltkor láttam pár ilyen stílusú srácot meg csajt: [link] Na elég egyedinek tűntek a nagy szürke tömegben. XD
Szerintem egyedi külső nincs. Még a haute cotoure darabok is hasonlítanak valamilyen stílushoz (pl. emlékeztetnek valamilyen történelmi kor viseletére).
A kinézet nem lehet egyedi, csak különleges. A személyiség viszont már nagyon is egyedi, azt még egy "stílushoz" tartozással sem lehet hosszú távon leplezni.
Én sose használom senkire se csak az ellenkezőjét érzékelem sokszor, de nem zavar, ő dolguk.
Nem is az egyediség a lényeg, hanem hogy tényleg olyan ruhákat meg kiegészítőket hordasz-e ami neked tetszik és jól érzed magad velük, akkor is, ha épp nincsenek divatban.
Sosem értettem miért közelítenek engem meg úgy, valakit, hogy különcködni akar, amikor sokszor nincs semmi külön célja az embereknek ilyesmivel, csak azt hordják ami nekik tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!