Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek egyedi a stílusom...

Szerintetek egyedi a stílusom manapság? Vagy sokan öltözködnek így?

Figyelt kérdés

Szóval a felsőm nagy része V-nyakú pulcsi mindegyik csíkos (vékony fekete-vastag fehér, sötétkék-világoskék, világoskék vékony-szürke vastag) és általában hozzá illő inget veszek alá a gallérját betűröm a pulcsi alá

A nadrágjaim nem csőnacik, sima farmerek, világos-sötét-meg köztes kék színű (a pulcsi színe dönti el melyiket veszem [:)

A cipőm egy fekete converse (szinte minden ruhámhoz illik (H))

15/f :)

2010. febr. 18. 21:09
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
72%
úúgyse leszel egyedi;D
2010. febr. 18. 21:11
 2/16 anonim ***** válasza:
82%
A Converse-l már eleve nem vagy egyedi. Sajnálom. Az tömegcikk. Most 15 éves vagyok, 8 évesen akartam Converse-t, mert a tesómnak is volt. Aztán mikor ideértem, kiszerettem belőle, mert mindenkit ilyen van :S Akkor még jó volt... Egyedi lehettél volna. De most...
2010. febr. 18. 21:14
 3/16 anonim ***** válasza:
92%
Hát,hogy egyedi-e???Én úgy mondanám normális.Hálistennek ilyen 15 évesek is vannak.
2010. febr. 18. 21:15
 4/16 A kérdező kommentje:

Köszi a gyors válaszokat :)

jahh a cipőm az nem egy tömegcikk (asszem kb 1 hónapig árulták -én meg rokontól örököltem-)

Meg nem az a magasszárú valami :S Azt nem bírom

2010. febr. 18. 21:16
 5/16 anonim ***** válasza:
82%
Mivel minden fiatal csőnadrágban jár (ha jól áll neki,ha nem),ezért Te egy normális gatyában már szinte egyedi vagy.De egyébként az teljesen jó dolog,hogy figyelsz az összhangra.Csak így tovább!
2010. febr. 18. 21:18
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem rengeteg ilyen van mint te. Ha egyedi szeretnél lenni akkor szedd össze a kreativitásod és alakítsd át magadnak a ruháid, vagy akár varrj te. Az öcsém így csinálja, na ő egyedi, nem is csoda hogy minden csaj oda van érte... a rohadéék. xD A márkás cipők meg alapból tömegcikkek.
2010. febr. 18. 21:22
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Az öcséd varr magának? Nem semmi.Hány éves?Hogy találta ezt ki?
2010. febr. 18. 21:25
 8/16 A kérdező kommentje:
Uhha :) Arc öcsi lehet :D Adhat tippeket :P
2010. febr. 18. 21:41
 9/16 anonim ***** válasza:
82%

hát..szerintem tök átlagos,amit leírtál,de becsületedre válljék,hogy nem követed a sok marhát..Ha szépen írsz,és nem tartod giccsesnek,vagy túl extrémnek,én tuti térdtől lefelé egy alkoholos filccel körbeírnám a nadrágom egyik szárát a kedvenc dalszövegemmel,vagy verssel.ennél több nemis kell..az igazán egyedi lenne,senkin nem láttam még ilyet.nyomtatott betűre gondolok..semmi más extra..

amúgy nagyon tökéletes..és ez a tipp egyedibbé teszi..de hordhatsz még kapucnis pulcsit is,abban is van csikos,de ne legyen rajta felirat,mert az már túl ósdi..na mindegy,nem kértél tanácsot,de ezt el kellett mondanom..amúgy most az oldalszebes nadrágok sem olyan nagy divatok,aból is pl a fekete,ha szereted,és nagyon jól megy hozzá egy csíkos pulcsi! :)))

2010. febr. 18. 22:31
 10/16 anonim ***** válasza:
Manapság abban, amit boltból veszel meg, nem lehet egyedien öltözködni.
2010. febr. 18. 23:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!