Szerintetek egyedi a stílusom manapság? Vagy sokan öltözködnek így?
Szóval a felsőm nagy része V-nyakú pulcsi mindegyik csíkos (vékony fekete-vastag fehér, sötétkék-világoskék, világoskék vékony-szürke vastag) és általában hozzá illő inget veszek alá a gallérját betűröm a pulcsi alá
A nadrágjaim nem csőnacik, sima farmerek, világos-sötét-meg köztes kék színű (a pulcsi színe dönti el melyiket veszem [:)
A cipőm egy fekete converse (szinte minden ruhámhoz illik (H))
15/f :)
Köszi a gyors válaszokat :)
jahh a cipőm az nem egy tömegcikk (asszem kb 1 hónapig árulták -én meg rokontól örököltem-)
Meg nem az a magasszárú valami :S Azt nem bírom
hát..szerintem tök átlagos,amit leírtál,de becsületedre válljék,hogy nem követed a sok marhát..Ha szépen írsz,és nem tartod giccsesnek,vagy túl extrémnek,én tuti térdtől lefelé egy alkoholos filccel körbeírnám a nadrágom egyik szárát a kedvenc dalszövegemmel,vagy verssel.ennél több nemis kell..az igazán egyedi lenne,senkin nem láttam még ilyet.nyomtatott betűre gondolok..semmi más extra..
amúgy nagyon tökéletes..és ez a tipp egyedibbé teszi..de hordhatsz még kapucnis pulcsit is,abban is van csikos,de ne legyen rajta felirat,mert az már túl ósdi..na mindegy,nem kértél tanácsot,de ezt el kellett mondanom..amúgy most az oldalszebes nadrágok sem olyan nagy divatok,aból is pl a fekete,ha szereted,és nagyon jól megy hozzá egy csíkos pulcsi! :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!