Szerintetek egyedi a stílusom manapság? Vagy sokan öltözködnek így?
Szóval a felsőm nagy része V-nyakú pulcsi mindegyik csíkos (vékony fekete-vastag fehér, sötétkék-világoskék, világoskék vékony-szürke vastag) és általában hozzá illő inget veszek alá a gallérját betűröm a pulcsi alá
A nadrágjaim nem csőnacik, sima farmerek, világos-sötét-meg köztes kék színű (a pulcsi színe dönti el melyiket veszem [:)
A cipőm egy fekete converse (szinte minden ruhámhoz illik (H))
15/f :)
Szerintem annyira nem egyedi, viszont nem is sokan öltözködnek így. Azt gondolom jó ez, ízlésesen öltözködsz :)
Bocs, hogy visszakérdezek de hol veszed a pulcsikat? Mert én bajba vagyok, hogy azok közül amik vannak valahogy egyik sem mutat jól ingre felvéve. Nem tudom hol vegyek normálisat. :D
Egyébként ha elegáns bőrcipővel veszed fel és egy jó övvel máris kész az alkalmi öltözet. :)
De könyörgöm, mi ez a mánia manapság, hogy mindenáron egyedinek kell lenni? Kit érdekel? Ha jól érzed magad a ruháidban, akkor jó, ha nem, akkor meg nem. Ennyi.
19/L
Nekem tetszik a stilusod, utalom a szines poloban oltozo, csonadragos, emoshaju, kendos fiukat.
24L
Köszi a kommenteket :) Csak kíváncsi voltam
23:25 tudsz v mit :|
Egyedi akkor sem leszel ha rózsaszín lilaszivecskés tangát húzol a fejedre és zoknit mindkét kezedre. :)
Viszont teljesen pozitiv hogy nincsenek pillangók-halálfejek- és a halálfejek mellett csakúgy: píszjelek.
A conversről meg annyit, hogy az is tornacipő, csak nincs döglöttlószaga és tovább bírja két hétnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!