Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Segítség, elrontottam hogyan...

Segítség, elrontottam hogyan menthetném meg?

Figyelt kérdés
Van egy világos rózsaszínes tapadós nadrágom. Észrevettem hátul a boka környékén egy fekete foltot neki is álltam, hogy kiöblítem, szappannal átmostam de nem jött ki később tettem rá naturba semmi felvizezéssel mosóport és megdörgöltem csak hogy körülötte fehéren kiszívta az anyagot . Nem tudom milyen lesz ha megszárad de már most ver a víz. valakinek van segítsége? ja és a fekete folt most egy fehér kör közepén tátong....

2013. okt. 24. 21:45
 1/2 anonim ***** válasza:
Szárazon tettél rá mosószert? Nem lehet hogy csak az anyagot fogta be a mosópor? Nehezen tudom elképzelni hogy a sima mosószer kiszívná az anyagot.. :D
2013. okt. 24. 22:34
 2/2 B. Marcsi válasza:
Ha Pesten laksz írjál és adok Neked egy kicsi folttisztítót amiben nincs semmiféle adalékanyag s csak természetes alapanyagú termék.
2013. okt. 25. 07:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!