Talán elrontottam a rendelésnél a Legends
webáruháznál? /SŰRGŐS/
Figyelt kérdés
2013.08.04.-én rendeltem egy cipőt.A mai napig még nem hozták.Talán valamit elronthattam?Pedig átnéztem mindent és csak a telefonszámot rontottam.De akkor szóltak volna ha valami gond van?Esetleg e-mailen vagy telefonon.Vagy még esetleg jöhet még a héten jöhet a cipő?De már eltelt 4 munkanap.
Meg az a másik gond, hogy véletlen elírtam a telefonszámom és küldtem nekik e-mailt, a rendes telefonszámomról.Szerintetek jó ötlet volt?
#legendswebáruház
2013. aug. 8. 11:28
1/7 anonim válasza:
Jött valami visszaigazolás a rendelésről?
2013. aug. 8. 11:35
2/7 A kérdező kommentje:
Igen jött visszaigazolás!!!
2013. aug. 8. 11:36
3/7 Antimod válasza:
"véletlen elírtam a telefonszámom és küldtem nekik e-mailt, a rendes telefonszámomról"
Igen, ez így korrekt a részedről. Nincs valami tájékoztatás arról, hogy mennyi náluk egy rendelés átfutási ideje?
2013. aug. 8. 11:39
4/7 anonim válasza:
Akkor nem hiszem, hogy bármit is elrontottál volna. Ha ott stimmelnek az adatok, akkor már nem rajtad múlik.
Esetleg még arra tudok gondolni, hogy telefonon akarnak egyeztetni a szállítás időpontjáról, és nem találták meg a jó számot. De az lenne a legegyszerűbb, ha írnál nekik, vagy felhívnád őket, hogy mégis mi van.
2013. aug. 8. 11:39
5/7 A kérdező kommentje:
Azt írták az e-mailben ,hogy 4-6 munkanapon belűl szállítják.De azt is írták,hogy majd küldenek sms-t a szállítás időpontjáról csakhát nem jó telefonszámot adtam meg én hülye és, ezért küldtem nekik e-mailt.Szerintetek tudomást fognak venni az e-mailről? Köszi az eddigi válaszokat:)
2013. aug. 8. 11:43
6/7 anonim válasza:
Nagyon korrekt,hogy megírtad e-mailban a számod,de lehet,hogy jobb lenne,ha esetleg telefonon is értesítenéd őket.Mivel azt írtad,hogy 4-6 munkanap a szállítási idő,amiből most vagy a 4-en,szóval még van 2 napod amin kiszállíthatják,türelem.Ha akkor sem hozzák,akkor lehet tovább érdeklődni,hogy miért csúszik a szállítás.;)
2013. aug. 8. 12:52
7/7 anonim válasza:
sziaa:) ugyan ez a problémám, másodikán rendeltem egy cipőt, kaptam e-mailt is a rendelésemről de még mindig nem küldték ki és most nemtudom hogy mit csináljak...te megkaptad már azóta?:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!