Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Elrontottam a szemöldököm....

Dt91 kérdése:

Elrontottam a szemöldököm. Esetleg szemceruzával picit rásegíthetek, hogy ne legyen ennyire gáz?

Figyelt kérdés

Szóval a helyzet az, hogy rendesen elrontottam a szemöldököm, belül egy kicsit többet kiszedtem, mint kellett volna. A tesóm próbálta hozzáigazítani a másikat, de még így is eléggé látszik a különbség. Nem tudom, miért estem neki annak az oldalnak ennyire, eddig is magamnak szedtem, de nem rontottam még el így... :/ Valami tipp, hogy mit tehetnék, hogy ne legyen túl feltűnő? Kenegetem ricinusolajjal, meg arra gondoltam, hogy szemceruzával egy kicsit rásegítek (de csak elsatíroznám). Szerintetek?

[link]

2013. szept. 9. 19:04
 1/4 anonim ***** válasza:
annyira nem feltűnő szerintem ,de most mindenképp várj 1 2 hetet amíg kicsit visszanől és próbáld meg kiszedni ivesen és soha ne felülről szedd mindig alulról szedd és ezt úgy tudod elérni hogy nem ilyen bot egyenes lesz hanem [link] ilyen :) és mindig alulról kezd és úgy látod hogy szeded egyre szebb lesz nekem is volt ilyen a kezdetekben most meg már gyönyörűenm szedem és az volt a gond hogy felül szedtem sokat és így soha nem volt formája
2013. szept. 9. 19:15
 2/4 A kérdező kommentje:
Szia! Örülök, hogy nem tartod feltűnőnek! :) És nagyon köszönöm a tanácsot is, észben tartom! :)
2013. szept. 9. 19:18
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem sem feltünő,pedig kifejezetten a szemöldöködet figyeltem és még így se tűnt fel egyből:)
2013. szept. 9. 19:39
 4/4 A kérdező kommentje:
De jóóó, kösziiii :) Nagyon örülök, hogy te is így látod, most megnyugodtam :)
2013. szept. 9. 19:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!