Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ritkabb a szemoldokom es...

Ritkabb a szemoldokom es szokes. Ha szemceruzaval kihuzom konnyen elmazgalodik. A szemoldokfestek pedig halvanyra fogja be nagyon. Tudjatok hogy hol lehet venni olyan puder szeru festeket ra?

Figyelt kérdés
Mar tobb fenykepeken lattam es nagyon vagany egyszeru modszernek tunik,hogy csak kis puderrel sotititsem.Mennyiert es hol kaphatok ilyen szemoldokpudert?
2009. jan. 30. 17:13
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is szőke alapból a szemöldököm,de festés előtt leradírozom a bőrt és szemöldököm is.A festék pedig 15-20 percig van rajta és így szép színe lesz.A szempillámon 20-30 percig szokott rajta lenni a festék.
2009. jan. 30. 17:28
 2/3 anonim ***** válasza:
47%
Kozmetikusként azt tanácsolom hogy semmiféleképpen ne húzd ki a szőke szemöldököd fekete szemceruzával.Gondolom ha a szemöldököd szőke akkor a hajad is szőkés, és nagyon visszataszító tud lenni egy erős fekete rajzolt szemöldök egy világos szőke hajjal....azt tanácsolnám hogy menj el egy kozmetikushoz aki biztos olyan színkeverékkel fogja befesteni a szemöldököd ami nem olyan világos. pl. egy közép barna vagy egy világosbarna.
2009. jan. 30. 18:06
 3/3 A kérdező kommentje:
Koszi a tanacsot! Csak az a bibi hogy sotet barnara az az mar sazinte feketere van festve a hajam.. ami sotet szoke lenne.. Szoval akkor mit cisnaljak?! Magamnak szoktam festeni mert a kozmetikusommal nem vagyok megelegedve mert soha sem egyforma a szemoldokom ive. Amugy jo kezxugyessegem van es anyukamnak is en festem a szemoldoket sikerrel. De magamnak ha festem hamar lekopik es barnara szoktam kallos szemoldok es szempilla festekkel de eleg vilagosra fogja meg meg ha vizet is teszek hozza :(Mi lehet a baj ? Tenyleg lekene en is radirozzam a borom? En elotte csak arctisztitoval szoktam lemosni alcoholossal.. koszi amugy a segitseget :)
2009. jan. 31. 08:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!