Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Egy bordó nadrághoz milyen...

Egy bordó nadrághoz milyen színű felsőt biztosan NEM vennétek fel?

Figyelt kérdés

16l

Vagy egyáltalán milyen színeket, amik abszolút ki vannak zárva?

2013. okt. 24. 17:12
 1/3 anonim ***** válasza:

salátazöld, citromsárga, rózsaszín, világoslila, rikító piros, narancssárga (erős)

Meg ilyen nagyon erőteljes színek. Szerintem a bordó elég különleges szín magában, amit inkább valami nude vagy semleges színnel kísérnék.

2013. okt. 24. 17:38
 2/3 anonim ***** válasza:

Könnyebb felsorolni, hogy mivel IGEN.

Fehéren, feketén kívül

kékkel (nem számít, hogy itt szoknyával) - [link] ,

mustársárgával - [link] is jól megy.

Szürkével nekem túl egyhangú ( [link] ), zölddel kombinálva elég karácsonyi ( [link] ),.

Amivel én biztos nem hordanám, az a piros, lila és a rózsaszín árnyalatai, de még erre is van példa: [link] - mondjuk nekem inkább elrettentő.

2013. okt. 24. 17:39
 3/3 anonim ***** válasza:
Szerintem egyáltalán nem mennek vele a rikitó színek, az élénk zöldek, sárgák és narancsok valamint a barnának a sötét árnyalataival, pirossal és lilával sem venném fel.
2013. okt. 26. 22:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!