Csajok! Ti milyen nadrághoz NEM vennétek fel tornacipőt?
Figyelt kérdés
2013. szept. 23. 18:23
1/11 anonim válasza:
Ez egy marha jó kérdés... szerintem nincs olyan gatya.
2/11 A kérdező kommentje:
Csak mert kinéztem egy kissé bőrszerű nacit, ami elég nőies, és nem igazán tudom elképzelni tornacsukával.
2013. szept. 23. 18:26
3/11 anonim válasza:
Mindegyikhez illik valamilyen tornacipő. Talán trapéznadrág, ahhoz valami magassarkú passzol a legjobbna, habár én nem hordok trapéznadrágot, csak szűket.
4/11 anonim válasza:
Ó, én most az ilyen Converse szerű tornacipőkre gondoltam ám. Rendes tornacipőt szinte csak farmerhez hordok vagy tesiruhában.
5/11 anonim válasza:
bőrszerű nacival pl nem. sem szoknyával.
6/11 anonim válasza:
Bőr és szövet és szatén nadrághoz nem venném fel, amúgy nagyjából minden máshoz igen. :)
7/11 anonim válasza:
Én élére vasalt szövetnadrágokat hordok, elég érdekes volna hozzájuk a tornacipő.
8/11 anonim válasza:
Én egyik nadrágomat sem tudom tornacipővel elképzelni, eléggé elegáns, nőies a stílusom, tuti nem illene hozzá egy torna- vagy sportcipő.
9/11 anonim válasza:
Ha csak a nadrágot nézzük, és nem az illető stílusát, akkor élére vasalt, elegáns nadrághoz, kosztümnadrághoz nem illik a tornacipő. Bármi máshoz el tudom képzelni, de azért az sem mindegy, milyen az a tornacipő. Ha nagyon iskolai tornacipő fíling és még gagyibb is, akkor mondjuk csak farmernadrághoz tudom elképzelni.
10/11 anonim válasza:
szerintem bőrnadrághoz simán megy a fekete, szár nélküli tornacipő, de akár másmilyen is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!