Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Csajok, menne egy ilyen...

Csajok, menne egy ilyen nadrághoz ez a cipő?

Figyelt kérdés

A nadrág az egy (talán szövet) nadrág, sima, egyszínű sötétbarna naci.

A cipő pedig ez: [link]

Felvehetem őket együtt? Ezt a cipőt általában farmerokhoz szoktam hordani, úgy hogy nem tom hogy passzolna-e a nadrággal.

2013. okt. 5. 18:30
 1/4 anonim válasza:
Fekete pulcsi v ing, sötétbarna nadrág és ez a fekete cipő. Így igen:)
2013. okt. 5. 18:32
 2/4 anonim válasza:
Ne haragudj, de szerintem nem. A szövetnadrág elegánsabb, a cipő sportosabb, és ez a két stílus együtt "csöves hatást" kelt. Egyszerűen nem jó együtt. A cipőt hordd továbbra is farmerral, a nadrághoz bokacsizmát vagy topánkát válassz inkább. :)
2013. okt. 5. 19:21
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem nem tetszene ez az összeállítás így. Az elegáns szövetnadrághoz tényleg kicsit topis, "csak úgy összekaptam a szekrényből gondolkodás nélkül"-hatást kelt. Az más kérdés, hogy nekem maga a cipő sem tetszik.
2013. okt. 5. 19:53
 4/4 A kérdező kommentje:

Okés, akkor a cipő helyett felveszek egy bokacsizmát, úgy már biztos csinos lesz :)

A cipőről annyit hogy nekem tetszeni tetszik, viszont beázik. És már nagyon kezdem unni hogy az összes ebben az üzletben vásárolt cipőmbe belefolyik a víz, hiába ellenőrzöm vásárláskor a ragasztását. Pedig műbőr cipőket veszek, de hiába mert a talp és a felsőrész ragasztásánál beázik. -.-"

2013. okt. 5. 20:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!