Szerntetek fiukent hordhatok noi nadragokat? Azokat valahogy kenyelmesebbnek tartom, mint a ferfi nadragokat!
Ejnye-ejnye de csunyan beszelsz!
Viszont tanulsagnak jo a tobbiek szamara akik hasonloan gondolkodnak mint te!
Sarokba szoritott patkany is csak akkor harap,ha nincs hova mennie!
MAGYARUL,nem tudsz rajtam fogast venni,akkor maris tamadsz!
Mert nem akarsz igazat adni...
Ezt akartam hallani!
Mar mint a mondat elejet!
17.13-as vagyok. Szerintem normális hangnemben írtam le a véleményemet, szóval jó lenne, ha te is normálisan írnál vissza. Attól, hogy te nem bírod elfogadni másnak a véleményét még nem a többiek h.lyék. Oké, hogy páran elég csúnyán fogalmazták meg a véleményüket, de lényegében mindenki ugyanazt gondolja, arról, amit kérdeztél: b.z.s beütése van és h.lyén néz ki. Ne várd, hogy itt valaki támogasson az igazadban, mert nem fog senki. Nem értünk veled egyet, ne kérdezz máskor, ha ez ennyire megvisel.
A többi öltözetre meg a reakcióm: azok a lányok az Andrássy úton ott dolgoznak, vagyis egyenruhában vannak, nem tudom mond-e neked ez valamit. Ha bemész több ilyen étteremben ott is vannak ilyen kötelezően! viselt ruhadarabok az alkalmazottaknak. Nekem személyszerint nincs bajom vele és láttam már olyat, ami kifejezetten jól néz ki(egy időben,kb. 3-4 évvel ezelőtt, nagy divat volt, amikor a nők nyakkendővel a nyakukban rohangáltak ízlésesen). A klipben lévő lányok meg csak a klip kedvéért vették fel!!!, nem utcai viseletként, ez megint teljesen más dolog, mint amit te mondassz, hiszen te hétköznapi viseletként gondoltad az egészet, amire én továbbra is azt mondom, hogy gáznak tartom és langyis beütése van, de lehet észre sem venném. Mellesleg ha te már ezt az egészet eldöntötted magadban, akkor mégis minek vagy kíváncsi a többiek véleményére? Úgyis hordani fogod nem? És? Meg mi ez a nyertem, vesztettél dolog? Ember, hány éves vagy? mert ha az oviban akarod felvenni, akkor teljesen megértem, hiszen én is hordtam kiskoromban a bátyáim levetett nadrágjait, hiszen nem volt pénzünk másra, venni meg fölösleges volt, hiszen pár hónapa után kinövi az ember...
Kedves 26-os!
A pincer csajok valoban egyenruhaba vannak,csak az a baj,hogy ferfibe!
A masik amit irtal,hogy a csajok annak idejen izlesessen hordtak a nyakkendot,azzal meg az a baj,hogy ferfi ruhadarab!!!
De kepzeld el en is izlesessen hordom a noi gatyakat!
Es meg egy mondat az elejehez kapcsolodva en peldaul nem mennek el dolgozni a hooters etterembe mert lehet,hogy hulyen allna rajtam a short meg a harisnya! En erdekes modon ezt szamitasba vettem nem ugy mint a pincer csajok, ugyebar!
Csak nalunk egyforma a ferfi es a noi egyenruha,nezd meg a nyugati orszagokban!
Ott nem csinalnak leszbikus dominakat a munkaltatok a nokbol!
Es aki ezutan is felveszi a ferfi ruhat barmi fele munka kapcsan,az kezelesre szorul!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!