Szerintetek jól néz ki ez az összeállítás?
Figyelt kérdés
Narancssárga tunika+fekete cica nadrág és fekete gumis öv...milyen cipő illene hozzá?
2013. okt. 20. 12:58
41/51 anonim válasza:
A 40-es hozzászólás a kérdés írójának szólt.
42/51 anonim válasza:
Ez valami katasztrófa...Nagyon szar:D
43/51 anonim válasza:
Még mindig csak 2 embertől jött link. Főleg azoknak szól akik csak pár szóban írták le nem tetszésüket,indoklás nélkül. Fikázni könnyű, mutassatok jobbat,szebbet azzal legalább segítenétek a kérdezőnek szélesíteni a látáskörét. Legjobb lenne végre egy saját összeállítás.
44/51 anonim válasza:
Sajnos nem hiszem, hogy segítene rajta. Én linkeltem neki a 31-es hsz.-ban, lehet olvasni, hogy mit írt: először 40-45 éveseknek, majd öreglányoknak valónak tartotta.
Akinek ennyire nincs fogalma a divatról, annak lehet segíteni?
45/51 A kérdező kommentje:
2013. okt. 26. 18:52
47/51 A kérdező kommentje:
39 es a linkelt ruháid nagyon tetszenek...azért mutattam meg ezt a ruhát mert nekem sem tetszik annyira,és ezért szerettem volna megkérdezni mások véleményét is...
2013. okt. 26. 18:56
48/51 anonim válasza:
Tetszik amit linkeltél,inkább ilyen ruhákat vegyél..;))
49/51 anonim válasza:
Ezek azért már jobbak, de cipők terén a helyzet továbbra is botrányos. Megőrülnék, ha a páromon hasonlót látnék.
50/51 anonim válasza:
Ezek nekem is tetszenek,en is hasonlo stilusban oltozkodok,leginkabb a harmadik kep jellemzi a stilusom.Bar en a csizmaval szinben egyezo noi zakot vennek fel hozza,a mellenyeket nem szeretem.Na meg a csizmak sem tetszenek a harmadik kivetelevel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!