Szerintetek jól néz ki ez az összeállítás?
Narancssárga tunika+fekete cica nadrág és fekete gumis öv...milyen cipő illene hozzá?
Olyan cigányos. Már bocsi!
Mindenféle stílus egy emberen. Ők tudnak így felöltözni.
Ha már ilyen bazi vastag övet raksz egy ilyen pólóra ami egyébként irtó közönséges, legalább ne vegyél fel hozzá ilyen színű sőtt semmilyen színű tornacipőt. Én ehhez valami magassarkú szolid fekete csizmát vagy lapos talpú csizmát tudnék elképzelni. De csakis kizárólag fekete. És ha szép formájú lábad van még topánkát. Olyan nem is tudom. Kínai áruház szaga van ennek az öltözéknek.
Ízléstelen! Amúgy, szóval basszus most olvasom az a tunika narancssárga? :OO Azt hittem piros. És ahhoz akartál piros convers csukát? No comment! Ammm ahhoz a cipőhöz inkább farmer sportpóló, és valami fekete bőrdzsekit tudok elképzelni egy sporttáskával a hátadra csapva. Volt osztálytársam aki így öltözött, csak neki kék tunikája volt és ahhoz vett fel idétlen csukákat...szegénynek hiába is mondták, hogy ne keverje a szezont a fazonnal, csak nem hallgatott senkire.
Akkor finomabban, de lényegre törően:
Ne próbálj saját szetteket összehozni, mert nincs érzéked hozzá. Borzalom amit összeszedtél, annyi sebből vérzik, hogy csak na. Mindkét cipővel. Ráadásul a 2. cipőnek végképp semmi értelme. Nem nőies, baromi otromba, de mivel magas a sarka, valószínűleg nem túl kényelmes. Ha már áldozatot hozol cipő szinten a csinosságért, akkor legalább nézzen ki az a cipő valahogy.
Nincs nagy gond az osszeallitassal,de mivel eleg rovid a felso,inkabb szuk fekete farmerral parositanam.Nem szeretem az ilyen rikito, elenk
szineket,de a szabasa jo,csak nekem eleg tavaszias-nyarias hatast kelt.Az ov valoban lehetne vekonyabb,de nem gaz.
Az altalad emlitett cipoket felejtsd el,ezt csak fekete csizmaval tudom elkepzelni,abbol is inkabb a lovaglo fazonnal.Magassarkuval szerintem too much:)
Az öv elcseszi...minek az a derekadra?
Nekem nagyon olcsó az egész de ha már fel akarod venni akkor egy csinos lapos csizmával tedd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!