Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek jól néz ki ez az...

Szerintetek jól néz ki ez az összeállítás?

Figyelt kérdés

Narancssárga tunika+fekete cica nadrág és fekete gumis öv...milyen cipő illene hozzá?

[link]

2013. okt. 20. 12:58
1 2 3 4 5 6
 31/51 anonim ***** válasza:

Bár nem írtad, hogy milyen évszakra illetve alkalomra mutassunk összeállítást ami tetszik, de íme egy olyan:

[link]

Egy fekete tűsarkúval tökéletes, egyszerű és szexi.

2013. okt. 22. 13:22
 32/51 anonim ***** válasza:
Utolsó,az még balerinával is elmenne...;D Kérdező,nézegess képeket,divatos lányokról,vagy szerezd be az alapdarabokat,azzal nem tudsz mellélőni;))
2013. okt. 22. 13:50
 33/51 anonim ***** válasza:
16%

Hogy mennyi b...ó ember van itt!

Nekem tetszik az összeállítás és nem baj ha élénk színű a felső. Nem kell elveszni a "szürke tömegben".

Viszont narancssárga felsőhöz ne vegyél fel piros tornacipőt, a fekete bokacsizma sokkal jobb.

2013. okt. 22. 15:09
 34/51 anonim ***** válasza:
Nem a narancssárgával van a baj hanem az övvel és a mellé szánt tornacsukával! És hogy a felső nem elég hosszú 2t lép és kinnvan a feneke.
2013. okt. 22. 17:13
 35/51 anonim ***** válasza:
40%

Nem hiszem, hogy bunkóság kérdése megmondani valamiről hogy szar, mikor SZAR! Ráadásként még a kérdés feltevőjének áll feljebb, mint Király Lindánál a hülye közönség esetében, aki nem énekli a Himnuszt, amit ő elfelejtett.

Ha vállalja amit összeállított, akkor ne támadjon vissza, hanem fogadja el a kritikát. És soha, semmilyen körülmények között ne vegyen fel tornacsukát, mert az a sportpályára való. Csak ott a helye! Ahogy focizni meg kosarazni sem megy senki magassarkúban. Mert az meg nem oda való!

Az 5 éves keresztlányomnak is több érzéke van a divathoz, mint a kérdés feltevőjének.

2013. okt. 22. 18:43
 36/51 A kérdező kommentje:

31 -es válaszoló,ha majd kb 40-45 éves leszek aKkor majd esetleg felveszek ilyen összeállítást...NEM AZT MONDTAM HOGY PIROS TORNACIPŐVEL VENNÉM FEL,CSAK EGY KÉRDÉS VOLT!!!!

Az a baj h egy összeállításból azt hiszitek nekem csak gáz ruháim lehetnek...

2013. okt. 23. 16:11
 37/51 anonim ***** válasza:
25%

Megvan a probléma oka: Te látássérült vagy!

Hol 40-45 éves már az a csaj a képen?

Vagy úgy gondolod, hogy neves divatcégek 40-45 éveseknek szánt ruhadarabjaikat huszonéves csajok reklámozzák?

Az az összeállítás abszolút fiatalos és szexis, persze nyilván nem annyiba kerültek mint a Te "ruháid" a helyi turiban.

2013. okt. 23. 16:58
 38/51 A kérdező kommentje:
hát bocs de attól még mert egy 20 évesen van lefotózva még öregasszonyos...szerintem..te biztos látnok vagy hogy tudod nekem milyen ruháim vannak...te nem látássérült hanem fogyatékos vagy!
2013. okt. 23. 19:45
 39/51 anonim ***** válasza:
100%

Elhiszem,hogy rosszul estek a válaszok,de sajnos igazat adok a többieknek. Nem abban,hogy biztos nincs ízlésed stb,hanem abban,hogy nem néz ki jól ez az összeállítás. Igaz,hogy nekem teljesen más stílusom van,de attól még sajna ez nem tetszik. Én is turiból öltözködök (néhány ruhám van csak Bershkából,Zarából(táska) meg a Stadiból,de ennyi). De még nem is az a gáz,hogy olcsó hatása van,mert nem mindenki teheti meg,hogy újonnan megvegye az összes ruháját drágább üzletekből,hanem szimplán bénácska. Az öv nélkül már biztosan jobban nézne ki,de nekem maga a ruha nem tetszik,bár a narancssárga színnel se vagyok kibékülve,de a ruha se tetszik :/

És akkor linkelek pár képet,hogy nekem mik jönnek be meg,hogy szoktam öltözközködni. Elég sokféle ruháim vannak,mert attól függ,hogy öltözök fel,hogy milyen napom van. Van mikor nincs első órám és előbújuk valahonnan a csajos énem akkor ilyen csinibb ruhát veszek fel meg belövöm a hajam. ( [link] ) Igen ez nekem már csajosnak számít :D

[link] -> nekem nem magassarkús a cipőm, csak sima barna bakancs.. sálam ilyen.. annyi,hogy én a farmering alá nem ilyen fehéret vennék fel

A legtöbb napomon meg csak simán kiengedem a hajam aztán olyan amilyen,esetleg lófarokba,kontyba vagy valamilyen fonásba megcsinálom. Ilyenkor valami lazább trikót,leggingset (hosszítótt felsővel) vagy farmert, meg valami kardigánt, farmeringet,inget vagy ilyesmiket veszek fel.

[link]

[link]

Tudom ,hogy itt a gykn tornacipő ellenesek,de én nagyon szeretem őket:) Meg imádom az ilyen különleges trikókat,leggingseket is amik ritkák ezért is vagyok turi mániás :D

Hordj azt amit szeretsz ,de azért figyelj a kritkákra is és fogadd meg őket. Persze nem kell mindig máshoz igazodnod,de ha már ennyi ember megmondja,hogy ez nem jó akkor hidd el,hogy tényleg nem az. Ettől függetlenül persze felveheted,de én biztos nem venném fel. 17L

További szép estét:)

Annyit kérhetek,hogy ha már mi is linkeltünk ruhákról akkor te is küldenél párat,hogy neked mi tetszik? Mert ügye mondod,hogy nem ilyenek a ruháid stb szóval kíváncsi lennék,hogy akkor milyenek.

2013. okt. 23. 20:12
 40/51 anonim ***** válasza:
25%
Ha vannak szép ruháid is, akkor miért a szemetet szedted ide össze nekünk? Bár a cipőid alapján a szépérzék legapróbb jelei sem fedezhetők fel nálad.
2013. okt. 23. 20:16
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!