Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok akik követik a divatot!...

Lányok akik követik a divatot! Mi értelme ennek az egésznek?

Figyelt kérdés
Én is lány vagyok de elképzelni sem tudom hogy kövessem a divatot. Persze az más ha valaki azért hord egy divatban lévő ruhát mert tetszik neki és nemcsak azért mert menő, de akik divatmániások azok mivel lesznek többek ha a legújabb trend szerint öltözködnek? Nem érzik néha hogy unalmasak vagy átlagosak lennének?
2013. okt. 20. 12:47
 1/3 anonim ***** válasza:
Én sem követem vakon a divatot, csak ami tetszik belőle. Igazából jó szórakozás, de sok gyakorlati haszna tényleg nincs, meg azért nálunk a legtöbb ember nem is engedheti meg magának pénzügyileg, hogy évszakonként új ruhatárat vegyen. Viszont a divat soha nem unalmas vagy átlagos, mert nagyon gyorsan változik. Mire hozzánk eljut egy-egy trend, addigra kint az már rég lecsengett. Ha valaki tényleg abszolút naprakészen divatkövető, az inkább kitűnni fog, mivel itthon még mindenki a 2 évvel korábbi trendeknél van úgyis leragadva.
2013. okt. 20. 13:19
 2/3 anonim ***** válasza:

Szerintem akár követjük a divatot, akár nem - így is úgy is átlagosak vagyunk ilyen téren, hiszen mindkét fajta emberből van bőven :)

Engem mások öltözködése annyira nem érdekel, bár zavaró, amikor kipakolt fenekeket és melleket kell bámulni (nincs rossz alakom, nem féltékenységből mondom).

Az "egyen fejek" idegesítőbbek, mindenki tökéletesen sminkelt, kozmetikázott, festett hajú stb. Unalmas. Sehol egy bájosan emberi tökéletlenség (nem igénytelenség!!!).

2013. okt. 20. 14:26
 3/3 anonim ***** válasza:
44%
Hát aki az "igazi divatot" követné az itt,Magyarországon nincs.Nálunk hódít az ombre haj,külföldön fél éve lecsengett.És szerintem Magyarország 95%-a csóró ahhoz,hogy akár a magyar divatot kövesse.Ergo,évszakonta teljes ruhatár csere...NINCS.De tényleg unalmas,tucat,hogy minden tinilány,meg tinifiú ugyanúgy öltözködik....:P
2013. okt. 20. 15:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!