Vélemények erről a cipőről?
Figyelt kérdés
Nem tudom... kéne egy cipő, ami bőr, vastag, színben mindenhez megy és jól is néz ki... ezt találtam ami tetszik. Szerintetek? Nem nagyon furcsák azok a szegecsek?:/ Ti hordanátok?:)
2013. okt. 19. 15:26
1/13 anonim válasza:
Én biztos hordanám, megőrülök az ilyenekért :D Nekem is van 2 hasonló és imádom őket :D
17/L
2/13 A kérdező kommentje:
Okéé, köszi a választ! :D
2013. okt. 19. 15:49
3/13 anonim válasza:
Szerintem ez tuti nem bőr, és még vastagnak sem gondolnám.
4/13 anonim válasza:
Szerintem borzasztó.
Egyáltalán nem meleg szerintem,és biztos vagyok benne,hogy nem bőr!
Egyébként szerintem undorító,de hát kinek mi.
Olcsó,kínai hatása van!
Biztos,hogy nem venném fel.
5/13 anonim válasza:
Ez a cipő biztos hogy nem bőr és valószínűleg nem túl vastag. Ősszel vettem egy szegecses cipőt a Deichmannban, párszor hoztam és potyogtak le a szegecsek, meg amúgyis elég rossz tapasztalataim vannak az ott vett cuccokkal. :( amúgy maga a cipő tetszik, volt ugyan ilyenem pirosban. Netről rendeltem féláron, az legalább kibírta pár hónapig. :D
7/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :) hát,a neten rázoomoltam, és bőrnek tűnt... ha nem is igazinak, de annak. Nem tudom, mert nagyon kéne egy magasszárú, és hogy fekete legyen, hogy mindenhez menjen.:/ Nem tudnátok, hol tudnék ilyesmiket?
2013. okt. 19. 16:49
8/13 A kérdező kommentje:
A vastag alatt pedig úgy értettem, hogy a talpa legyen kicsit vastagabb, ne pedig ilyen: [link]
:)
2013. okt. 19. 16:50
9/13 anonim válasza:
Ezekkel a szegecsekkel szerintem is baromi gagyi hatást kelt. Egyébként oda van írva, hogy műbőr, szóval még csak nem is bőr.
10/13 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!