Vélemények ilyen cipőről?
Figyelt kérdés
ez most sportcipő és magassarkú is egyben vagy hogy van ez? volt már nektek ilyesmi cipőtök? kényelmes? vélemények? minden érdekel róla :D
és bocsi hogy külföldi oldalról van a link de nem találtam sehol ilyen cipellőket :) 20/L
2013. jan. 20. 14:39
3/11 A kérdező kommentje:
1-ső akkor linkelnél nekem olyat amilyen neked tetszik mindegy milyen stílusú :)
2013. jan. 20. 14:46
5/11 anonim válasza:
wedge sneakers, rohadt nagy keletje van mostanában, de amilyen drága, olyan gyorsan ki fog menni, elvileg tavasszal már "so last year". azért fogalmazok így, mert nyilván azért érdekel ez a cipő, mert szereted a divatot. gyakorlatilag egy magasított talpú sportcipő. nem magassarkú, az egész talpa magasított, mint egy telitalpú szandinak. hívhatjuk akár telitalpú sportcipőnek is. azt mondják, amilyen ocsmány, legalább annyira kényelmes is.
6/11 anonim válasza:
Nekem nagyon nem tetszik. Egyszerűen nem értem a koncepciót. A magassarkú/magastalpúk lényege a nőiesség (szerintem), de hát ez semmiképp sem az, teljesen mindegy, mit vesz fel hozzá az ember.
24L
8/11 A kérdező kommentje:
mi lehet már egy cipőn undorító? joj de vannak emberek öcsém :D :D
2013. jan. 21. 16:37
10/11 A kérdező kommentje:
szerintem annyira nem durva nem értem komolyan :D
2013. jan. 21. 16:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!